@ tida

Väntar på att min lektion ska börja, har prataty lite med lukas och tony så kom lite tidigare idag, lite väl tidigt kanske men bätre att vara på den säkra sidan, eller hur? ska snart köra lite street,  "mina" tjejer är superduktiga, måste bara få dom att ta i lite mer och få dom att förstå att det ska vara jobbigt att dansa! så de blir mycket styrka idag med och lite dansmaraton, sounds good to me ;)

Näe nu ska jag sätta mig och försöka komma på lite fler showkidzdanser, så ni danceworldmänniskor som brukar vara med på showkidz; skriv en kommentar med lite förslag!

Laater!

Lady Gagaa

Var på Lady Gaga igår och det var såå bra! Grym tjej! Många låtar jag inte kände igen dock, vet inte om det var nya låtar eller om jag bara har dålig koll ;) Hon körde alla favoriter i alla fall, och det gillas starkt! Sen var det tänkt att det skulle bli utgång men så blev inte fallet, vi vart lite trötta och jag hade så ont i fötterna så jag trodde dom skulle lossna från benen. Såg ut som ett mongo när jag gick igår kan jag säga, haha, Julia och Jonathan låtsades att de inte kände mig, I don't get why? =O Nu ska jag iväg och jobba på TIDA, har verkligen ingen lust men har inte så mkt val.. =/



RSS 2.0