Mina favoriter del 2


Mina favoriter del 1

Har tillbringat dagen med att sortera i alla fall hälften av de 13000 bilder jag ahr på datorn :P Så nu kommer en liten följetång med några av mina favoritfoton som jag tagit!

Breakky

När man ligger hemma och är sjuk en hel dag när man borde ha åkt och handlat eftersom kylskåpet är tomt så är det inte helt lätt att hitta nåt att äta till frukost dan efter. Nu har jag i alla fall länsat kylskåpet på det sista ätbara så idag måste jag nog pallra mig iväg till affärn!
Men jag tycker min frukost blev ganska bra ändå faktiskt ;)

Fint

It hurts the most when the person that made you feel special yesterday makes you feel so unwanted today



Fotat av mig, oredigerat



Det är farligt...

...att ligga hemma i soffan med datorn i knäet hela dan på de här viset, det finns alldeles för mkt fina grejer man kan klicka hem överallt och det är alldeles för lätt :P Men jag försöker hålla fingrarna i styr, har shoppat klart för den här månaden redan! Har handlat lite nya träningskläder plus att det blev några reafynd på gina ;) Har varit inne på hm.com och dreglat flera gånger idag redan, haha.
Hittade dessa på HM Home och är sjuuukt sugen på att klicka hem men ska försöka hålla mig nån vecka till så jag får sukta lite efter dom ;)
Vill ha dom där fina ljusen också btw!
Till badrummet! Skulle bli så himla vårigt och fint, right? ;)

En helg i soffan

Hade planerat middag och utgång med Ida ikväll, men jag ligger fortfarande däckad i soffan så det får bli nån annan helg ist. Hade verkligen sett fram emot den här helgen men nu känner jag mig inte lika positiv :P haha. Det får bli en helg i soffan framför satc och massa film istället. Måste kurera mig så att jag är pigg tills på måndag för då ska jag på p*fects workshops på kulturhuset och det vill jag inte missa! Men om det är nån som vill komma med lite mat till mig och hålla mig lie sällskap så är det varmt välkommet ;)
Vill ha vår och sol nu så jag kan ta med kameran ut och fota lite

Sjukling!

Trodde att jag hade stressat för mkt på jobbe idag och ätit för dåligt och därför inte mådde nå bra alls när jag skulle gå hem, men nu när jag varit hemma och vilat en stund så har jag kommit på att så var inte fallet. Jag har en riktig dunderförkylning på g! Har ont i varneda led i kroppen, hög feber, ont i huvudet, illamående och det är jättetungt att andas. vad kuuuul för mig va? Jag förösker bota den med alvedon, cola och sömn just nu! Så jag hoppas jag ska vakna imorn och vara mycket piggare!  Nu ska jag se Big Bang sen blir det nog kanske sängen!
Good night folks!

the girl is back in town!

Då var man i Sthlm igen då! Skulle se på Big Bang på tåget men jag kunde inte hålla ögonen öppna så sov typ hela vägen :P Lär väl tyvär bli svårt att somna i tid ikväll eftersom jag har sovit 3 timmar mitt på dan.. När jag kom hem fick jag enchiladas till middag som Johan hade gjort igår, supergott! Alltid trevligt när man slipper laga mat ;) Sen har jag mest myst i sängen framför diverse serier och gosat lite med Smulan!
Nu ska jag ta och tvätta klart och sen blir det lite kvällsfika och sängen!
Sov så gott min vänner <3
Sötaste!


It feels like old times

Har hängt på min älskade dansskola hela dagen! Har dansat showkidz, discokidz och lite disco (tills mitt knä sa stopp) och kul var det! Jag saknar dansen och undervisningen nåt så grymt ibland! Nästan så jag skulle kunna flytta tillbaka till Sundsvall bara för att få jobba på dansen! Nu har jag precis ätit sen middag och tagit ett bad nu ska jag halvsova i soffan framför Mamma Mia! Känns precis som sista året på gymnasiet och året efter, var på dansskolan all ledig tid jag hade från annat jobb och skola! Miss it a lot!



Myser i soffan med min nya mysiga Danceworld-dräkt, och har hittat mitt halsband <3

I'm ready

Nu är jag redo för en massa surr med bästa sällskapet man kan tänka sig!
Ses snart då tjejer ;)

Vår lilla skatt

Jag och Johan är överlyckliga över att Smulan har kommit! Hon är den goaste och mysigaste katten jag träffat! Och den tuffaste, igår när hon kom sprang hon runt och kolla läget på en gång, åt lite mat och gick på lådan! Duktig tjej vi har va? ;) Sen kom hon och gosade med oss på efter bara en halvtimme! Känner mig som en stolt mamma! Nu ligger vi i soffan och myser för fulla muggar och ibland blir det lite bus med Johans gamla hörlurar ;)
Jag som knäpper kort på allt har redan tagit typ 50 kort våran lilla tjej, alla har inte blivit så bra dock :P
Hon är så liiten!









My week

Igår när jag var och tränade så uppdaterade jag mitt gruppträningskort till allträningskort så nu ska här testas både gym och spinning! Hade tänkt gå på ett spinningpass idag men jag måste ha läst schemat helknas för det var inget sånt pass idag :P Det fick bli ett medelpass istället som var jättebra så de funka ju de med! ;) Satt och pratade med brynet och scouten en stund idag efter jobbet, det var mkt trevligt! Alltid trevligt när man jobbar i samma hus som ens kompisar ;)
Imorn blir det jobb och träning igen, sen ska jag hem och förbereda inför våran nya roomie som kommer imorn kväll.. nämligen våran katt! :D Har nog bestämt namn nu också, Smulan ska hon få heta :D Pappa kommer ner med henne rätt sent så lär vara död på jobbet på torsdag för jag kommer inte vilja gå och lägga mig! :P haha!
På torsdag ska jag träffa Ida över en fika, hon har precis flyttat ner vilket jag tycker är jättekul! Enligt mig borde ALLA mina kompisar flytta ner hit så vi kan umgås hela tiden! ;)
Fredag innebär jobb hela dan sen sätter jag mig på tåget och åker till SUNDSVALL! =D
Är jättesugen på hotellfrukost! Nån som vill bjuda? ;)

Tell me a lie


Can't ever get it rightNo matter how hard I tryAnd I've triedWell, I put up a good fightBut your words cut like knivesAnd I'm tiredAs you break my heart again this time

Tell me I'm a screwed up messThat I never listen, listenTell me you don't want my kissThat you need your distance, distanceTell me anything but don't you say he's what you're missing babyIf he's the reason that you're leaving me tonightSpare me what you think andTell me a lie

Well you're the charming typeThat little twinkle in your eyeGets me every timeAnd well there must have been a timeI was the reason for that smileSo keep in mindAs you take what's left of you and I

Tell me I'm a screwed up messThat I never listen, listenTell me you don't want my kissThat you need your distance, distanceTell me anything but don't you say he's what you're missing babyIf he's the reason that you're leaving me tonightSpare me what you think andTell me a lie
Tell me I'm a screwed up messThat I never listen, listenTell me you don't want my kissThat you need your distance, distanceTell me anything but don't you say he's what you're missing babyIf he's the reason that you're leaving me tonightSpare me what you think andTell me a lie


Lyssnar sönder Tell me a lie med One Direction just nu, älskar texten!


AW

Har vart och jobbat idag, känns jättekonstigt att det är söndag och jag har varit på jobbet, haha :P Det ahr inte avrit speciellt mkt att göra vilket var skönt då jag var trött som jag vet inte vad! Men fick jobba med sötaste Johanna iaf så vi har haft det så trevligt så! ;) Känns inge kul att hon flyttar till Boden om 1,5 månad :( Eter jobbet träffade vi Anna och tog en after work-cider, också himlans trevligt! En cider blev till två som blev till middag, så kom precis hem och nu måste jag dejta kudden så jag orkar kliva upp och jobba imorn! Har i alla fall haft en vädigt trevlig kväll, så tack för det! :D
Godnatt alla mina fina!

Change of plans

Hade planerat utgång med Johanna ikväll men hon fick förhinder så det bidde inget, supertråkigt! Var verkligen jättesugen på att gå ut och skaka lite rumpa, men så kan det bli ibland. Vi får ta det nån annan helg ist! ;)
Det får bli soffan och en film för mig ikväll istället, den som vill göra mig sällskap är varmt välkommen att göra det!
Hoppas ni får en bra fredagskväll allihopa!
Foto av mig

Torsdag

Min dag idag:
Jobbat
Tagit prover
Tränat
Ätit Johans goda mat (tack för maten Johan!)
Dött i soffan
Så nu ligger jag alltså död i soffan. Det blev ingen träning igår så det fick bli idag istället. Jag behövde tömma huvudet lite så det var skönt att få ta ut sig riktigt mycket! Skulle ha varit ett intervall/flex-pass men ledaren var sjuk så det blev medelpass istället men det gick riktigt bra idag faktiskt, inte så mycket problem knäet! Nu gör det inte så ont längre utan det är mest lite stelt =)
Nu ska jag nog ta och se ett avsnitt av topmodel! (bara liiite beroende, vet inte hur många gånger jag sett varje säsong :P)
Vill tillbaka till London!

Träningsnarkoman?

Som J frågade om jag va :P Har vart och tränat idag också, blev ett medelpass på friskis idag! Gick inte så bra med knäet dock, kan fortfarande inte ha det i backen så styrkeövningarna blev lite krångliga. Det får bli danspass och sånt ett tag till med andra ord och inte mig emot! ;) Men det är så grymt skönt att ha kommit igång igen nu när jag varken är skadad eller sjuk så är de ju bara å köra! Kan verkligen satsa på beach 2012 nu ;) haha.
Imorn blir det danspass igen och sen ska jag vila i 2 dagar innan de blir nya tag ;)
Nu tycker jag att jag gjort mig förtjänt av ett stort glas oboy och en chokladbit så nu ska det få slinka ner i magen och sen är det sovdags!
Sov så gott mina kära vänner <3
Tänk vad skönt med sommar, värme, stranden och jordgubbar!

Äntligen!

Gud så kul det var att få dansa! Så jäkla härligt att få stå på en riktig dansklass igen! Nu vill jag dansa mer mer mer! Men om 2 veckor blir det en hel helg med dans i Sundsvall och och sen i februari börjar jazzen! Happy face på den! Det gär var verkligen det bästa jag gjort på länge, så glad att jag tog mig iväg!
Nu ska jag hoppa in i en dusch sen ska jag dejta sängen!
Jag och Hanna på danstävling i Västerås 2007. Oj oj oj vad längesen det känns! :P

Dansskor på!

Nu åker dansskorna äntligen på igen! Ska på House of Shapes på öppet hus och ta en klass med Jennie, Feminim wibe blir det idag! Ska bli superkul! Jag hoppas bara att det inte är så gröngöligt med folk bara, blir så svårt att se då! :P
Sitter och knaprar i mig lite gurka ;)
Nu åker dom på igen! Skönaste skorna ever btw!

Brunnsviken

I förmiddags tog jag en 45 minuters promenad vid brunnsviken och gud så skönt det var! Lite motion, sol och frisk luft gjorde susen för mitt huvud!

Vill ha!

Denna fina byrå från Chili till hallen
Ett marockanskt tebord till det tomma hörnet med en fin fåtölj till!
Och några såna här fina teburkar från Lisbeth Dahl, hittade dom på enkrona.se

Just nu...

..Läser jag om Elsa och Hugo och lyssnar sönder What makes you beautiful - One Direction.






Forni

Läste detta på Michaela Fornis blogg, och det stämmer så väldigt bra in på mig!

När jag och en kollega åt lunch förra veckan och jag fick in min cola drack jag fyra stora klunkar, ställde ner glaset och brast ut i ett jätteleende. "Jag är så lätt att göra glad!" sa jag. "Och så lätt att göra ledsen..." svarade hon.


Igår kväll var jag överlycklig ena sekunden för att jag ska få en katt! (fortfarande lycklig över just detta och längtar som bara den!) men sen bara timmar senare var jag så hemskt ledsen, somnade gråtandes och vaknade gråtandes och har inte kunnat sluta sen heller. It keeps coming back, fick gå hem från jobbet för det bara rinner ur mina ögon, det här med självbehärskning är inte riktigt min grej =/

 

Nu sitter jag uppkrupen i soffan med en kopp te framför Harry Potter, idag ska jag vara ledsen. Imorn ska jag ta tag i mitt liv och sluta vara ledsen över saker jag inte kan påverka.

 

Ska börja dagen med en promenad och sen ska jag städa bort alla julsaker och göra lite vårfint här hemma och på söndag blir det dans på friskis!

 

 

Fotat av mig, oredigerat

 


Lägenheten

Har ju lovat att visa bilder på lägenheten och nu upptäckte jag att jag faktiskt hade knäppt en massa innan vi julpyntade, så här kommer dom ;)
Ps. såg att alla våra lampor är alldeles snea ;)
Det var "vardagsrummet" det!
Matbords-delen, är i "vardagsrummet"
Sovrummet, skulle vilja få upp några tavlor på väggen ovanför byrån, är så tomt där =)

Mitt nyår i bilder

Fixade partynaglar!
Jag fixar efterrätten hos Julia
Finaste Julia, tack för en trevlig middag med trevligt sällskap gumman <3
André, Emma och jag
Paulina, Hanna och Julia
André och Emma
Jag var såklart i det rosa laget när det blev speldags ;)
Speltime!
Chokladmousse och Bailey's, mums!
Fyrverkerier i hamnen
Skålar in 2012 med André nere i hamnen
Emma och André
Jag och Emma på tolvslaget i hamnen <3

Heartbroken is the best diet

Känner mig nere och allmänt bläää idag, orkade inte göra nån middag så det fick bli två hårdbrömackor med ägg och kaviar, inte helt fel det heller! Men tror helt seriöst det här med att ha lite ont i hjärtat är en bra diet, har gått ner 5 kilo sen J åkte. Måste vara den enda personen på denna planet som går ner i vikt runt jul och nyår! Nu ska jag bara försöka hålla i det här också ;)

Kärlekslås

Läste precis om en väldigt mysig tradition eller vad man ska kalla det i vissa länder, finns i tex kina och frankrike och massa fler ställen också skulle jag tro! När man gifter sig eller man har träffat nån man älskar väldigt mycket så sätter man ett hänglås med namnen på personerna i fråga på en bro och kastar nyckeln i vattnet. Det ska vara som ett symbol på att kärleken ska hålla lika länge som bron, man kan även göra samma sak med sina vänner och då ska vänskapen hålla lika länge som bron. I Kina sätter många lås på kinesiska muren, och så länge muren står kvar så länge håller deras kärlek till varandra också! Jag måste säga att jag tycker det är en väldigt fin gest, skulle kunna tänka mig att göra nåt sånt när jag gifter mig eller förlovar mig!
Bilder lånade från google.com

RSS 2.0