Årsresumé?

Funderar på att göra en årsresumé för 2011 med mina favoritfoton som jag fotat detta år, vad tror ni om det?
Hittade en rolig sak på ensam mamma söker-my's blogg:
En sån här skulle jag också behöva, undra vart man kan hitta den nånstans? ;)

Sleep tight

Nu är det jobbigt... har inte pratat med J på hela dan och det är nog första gången på 4,5 år som det händer tror jag. Tidsskillnaden kommer nog bli det jobbigaste den här våren, för nu när kl är 12 här och jag lär somna om en stund och så är den bara 15 hos honom så han sitter ju inte hemma vid nån dator nu direkt, jag får hoppas han har roligt i alla fall och ser massor av vancouver!
Näe nu får jag skärpa mig! Ska inte skriva mer om att jag saknar J nu, nästa inlägg blir det mer uppiggande!
Godnatt världen <3

Favoritcitat

"Det handlar inte om att hitta den man vill gå till sängs med,
utan att hitta den man vill vakna upp med.
Det handlar inte heller om vem man vill leva livet tillsammans med,
utan att hitta den man inte vill leva utan"
Tycker om det här citatet för det är så sant!
Keep it in mind!

Harry P

Idag tillbringar jag större delen av dagen i soffan framför Harry Potter, känner att jag har en rejäl förkylning på gång så idag ska jag försöka vila bort den innan jag ska gå och dansa med mamma på friskis ikväll. Ska prova på fuego, det ska vara som zumba ungefär så det ska nog bli kul! Det är alltid fullbokat på de passen i Sthlm så jag har inte vart och provat de nån gång än.
Har sökt ledigt i januari nu också för att förhoppningsvis kunna komma upp hit igen (Sundsvall) och hjälpa till på dansen vid terminsstart och följa med Gunnar på danslektion! Ska bli jättekul, saknar att undervisa så sjukt mycket!
Nu ska jag återgå till Harry och sen förhoppningsvis få tag på J på skype så jag får höra hur resan gick igår!
Hade bra alla mina fina <3
Undervisar i disco på sommarlägret 2009.

Saknad!

Nu är J på väg mot Canada, känns tomt och det gör lite ont i hjärtat när jag tänker på att jag inte har nån att pussa på och få goa kramar från på ett tag, men har faktiskt gott förvånansvärt bra. Trodde jag skulle gråta floder men än så länge har det bara kommit några tårar. Vet inte om det beror på att jag inte riktigt har fattat att han inte är kvar i Sverige än :P Men jag tror det kommer gå bra och jag har ju min resa dit i april att se fram emot så nu hoppas jag våren går jääättefort!
Jag har tur som har en underbar familj och underbara vänenr som kan roa mig och göra mina glada och ljusa! Nu ska jag väcka bror min sen blir det en sväng på Birsta med mami!
Kommer sakna dig massor! <3

Hemma <3

Sorry för usel uppdatering den senaste tiden, men har bara inte orkat! :P Får inte in bilderna från min ifåån till datorn och har inte använt kameran på evigheter så har inte haft så mkt att visa heller :P Ska försöka bättra mig! ;)
Är äntligen hemma i Sundsvall efter en hektisk vecka på jobbet. Mamma och jag tog en liten sväng på stan och sen åt vi hemgjord pizza till middag, det var smarri smaskens vill jag lova! Nu på kvällen ahr Jonathan varit här med sin mamma och tomas och druckit glögg och ätit julsmörgås. Har även hunnit med lite spel och godisätande ;) Vart en helt perfekt start på den här julen, jag tror jag komemr få en underbar vecka med familj och vänner här i norrland!
Nu ska jag gå och lägga mig så det blir julafton nån gång! För er som har missat det så älskar jag att få paket så längtar verkligen tills imorn! ;)
God Jul på er alla mina fina vänner och familj <3



Julbordet förra året!

RSS 2.0