Sommarfavorit

Denna kommer absolut bli en riktigt sommarfavorit, superfräsch och jättegod!




I am really sorry

Ledsen för usel update senaste veckan!
Det har inte hänt mkt men ändå lite grann sen sist ;) Jag har varit ute och sprungit 2 gånger den senaste veckan, "stolt", och det har gått över förväntan faktiskt :D

I lördags kom mormor hit och hälsade på, vi har haft en jättemysig helg i sommarvarma sthlm. Kan sammanfatta det kort; uteserveringar, djurgården, shopping och spel :D Myyys!

Här kommer lite bilder från när vi var på djurgården i söndags




Rosendals trädgårdscafé





Jag och mormor



Waldermars udde



Påskliljor passade bra på påskdagen ;)

Sthlm i mitt <3

Även om jag längtar hem till Sundsvall med jämna mellanrum så är jag otroligt glad att jag har flyttat hit till Sthlm. Det som jag egentligen längtar till i Sundsvall är ju mina underbara tjejer, hela familjen och släkten och mitt älskade "dansen"  och det är ju inte så bara, dom är ju det bästa som finns! Men jag stormtrivs verkligen här i Sthlm, skulle bara vilja flytta "mitt" Sundsvall hit ner så skulle allt vara helt perfekt! Sen måste jag ju säga att sthlm inte är så trevligt på vintern, men resten av året är det ju helt underbart! Idag har varit en sån där underbar dag då man älskar den här stan! Vi har tagit en prommis genom vasastan in till stan och suttit på bryggan vid gamla stan/slussen och ätit glass, man kunde ju ha det sämre! ;)










Sunny day

Idag ska jag ut och njuta av solen riktigt! Jag och J ska ner till stan och fika på nånmysig uteservering sen ska jag ta en promenad runt skeppsholmen. Jag ålskar att gå runt där ute, det är så himla fint!



En sån här skulle jag gärna vilja ha, undra om de går att få tag i Sthlm?

Foton



















Fotat och redigerat av mig, säg gärna till om ni lånar bilderna!

3:e bilden - Någon i min familj



Lillebror Mattias som haffade sitt körkort igår! -Stolt storasyster- =D

På begäran

Jag var ju så duktig att jag tog saxen i hand imorse och klippte av dom absolut mest slitna topparna på mitt hår, och nu ville ni ju se resultatet. Kan ju tilllägga att mitt hår behöver en till lite mer rejäl klippning än så här men de vågar jag inte göra själv ;)





Det skulle som sagt behövas några centimeter till ;)

Idag har jag tvättat sen tog jag på mig mina fina rosa converse och promenerade in till stan och mötte Jonathan när han slutade jobba. Helt underbart väder ute idag! Jag saknar lite grann en balkong när det är så fint väder, så man kan öppna upp riktigt och sitta ute och sola!


Last day of peace

Japp imorn blir det jobb igen, ska bli skönt. Är less på att vara hemma och dega nu :P

Idag är det ju helt underbart väder ute så har varit ute och promenaerat lite långsamt, eller strosade skulle jag nog snarare kalla det för snabbt gick det inte. Hade med mig kameran så det har blivit lite fotat också i den fina solen!

Jag sa till mamma senast igår att jag inte hade sett en enda tussilago sen jag flyttade ner hit och jag tänkte väl lite att det kanske inte finns tussilagos här. Men varför skulle det inte finnas det? Bor ju fortfarande kvar i Sverige! Så tji fick jag idag för oj vad tussilagos jag hittade på min lilla stros! Så det blev ju en trevlig överraskning för nu har jag en liten bukett tussilagos ståendes på TV:n =D








2:a bilden - En bild på mig själv



Ni som känner mig vet att det här är en riktig Johanna-bild!

1:a bilden - Någon jag umgås väldigt mycket med



Älskar den här bilden, min snygging! <3


Another list

Tänkte börja med en ny lista, eftersom jag är en sån kameranörd så blir det en bild-lista ;)


Då var det dags igen då

Blir eventuellt flytt för oss snart igen. Vi känner båda två att vi mest kastar pengar i sjön med våran hyra. Jag jobbar heltid men har ändå nästan inga pengar kvar efter att jag betalat alla räkningar, inte alltid så kul kan jag lova. Känns lite som att man jobbar för ingenting. Så med en hyra på några tusenlappar mindre så kanske jag kan säga JA nästa gång mina bästa tjejer frågor om jag vill åka utomlands och unna mig en sista minuten när jag tkr jag behöver det ;) Så vi siktar in oss på gärdet lr solna, tror att vi skulle stortrivas där med, precis som här fast lite billigare. Så nu får ni alla hålla tummarna för att vi får tag på en finfin lägenhet snart ;)
Hade tänkt mig nåt i den här stilen ;)
Bild från google

Sökes..

..Nån som vill flytta utomlands med mig? Är så less på sverige för tillfället! Men jag känner mig själv och skulle förmodligen längta tillbaka hit efter en vecka! :P Men tanken känns vääldigt lockande just nu! Just nu vill jag åka till: London, New York, Miami, Rhodos, Italien, Thailand och till nån fin savann i Afrika och kolla på söta elefanter och giraffer! Jag behöver vinna en miljon, får ta och köpa mig en trisslott tror jag! ;)



Florida

let's try this then

Nu har min hals börjat göra ont med så nu kanske, kanske, kanske jag kan få blir riktigt sjuk så att jag blir frisk igen! Har haft den här hostan i en vecka nu och den blir inge bättre ALLS! =S  Imorn ska jag vara hemma från jobbet i alla fall så jag ska försöka sova så mycket som möjligt så hoppas vi på att det hjälper ;)

Nu blir det te och glass framför tv:n resten av kvällen!




Detta fina kort kommer att sitta på mitt nya bankomatkort när det kommer =D
New York <3

Don't know what to tell you

Ibland har man massa saker och skriva och ibland kan jag inte komma på nånting alls att skriva här, fast det händer ungefär lika lite/mkt i mitt liv hela tiden. Det kanske handlar om dålig fantasi vissa lr nåt? Kanske bara jag som förstod vad jag mena där men whatever...

Nu har jag och J vart och storhandlat i alla fall, så nu håller vi alla tummarna för att vi klarar oss bra tills nästa lön kommer ;) men de borde vi göra!

Igår blev det middag på TGI Friday's, det var supersmarrigt som vanligt! Blev dock lite besviken på storleken på portionerna, dom blir mindre och mindre varje gång jag går dit... Och ska man på TGI så går man ju dit vrålhungrig för man är van vid att det är så mkt mat att man nästan rullar därifrån efteråt, så jag var ju såklart jättehungrig när vi kom dit men vart inte sådär mätt som jag hoppats på =/ men men de är smällar man får ta, right?

Ikväll blir det tacos och mys framför TV:n, vad ska ni hitta på ikväll då?



Jag har börjat fundera i banorna flytta till New York igen, viiill dit! Särskilt när jag läser Sofi Fahrmans blogg hela tiden, avundsjuk på den tjejen? JA! =P

Greys, Off the map och CSI, så ser min kväll ut!

Kopierar listan från Ida för jag har ändå inget kul att berätta idag ;)

Bara ett ord som svar! ;)

1. Var är din mobiltelefon? Soffan
2. Var är din andra hälft? Köket
3. Ditt hår? Nyfärgat
4. Din mamma? Underbar
5. Din pappa? Underbar
6. Det bästa du vet? Dansa
7. Din dröm i natt? questionmark?
8. Din dröm/ditt mål? Lycka
9. Rummet du är i? Vardagsrummet
10. Din hobby? Foto
11. Din skräck? Höjder
12. Vad vill du vara om sex år? Lärare
13. Var var du igår kväll? Tränade
14. Vad är du inte? Hungrig
15. En sak du önskar dig? Sommar
16. Var du växte upp? Sundsvall
17. Det senaste du gjorde? Jobbade
18. Dina kläder? Fina
19. Din tv? Sony
20. Ditt/dina husdjur? Dammråttor
21. Din dator? Acer
22. Ditt humör? Glad
23. Saknar någon? Sundsvallsbor
24. Din bil? None
25. Något du inte har på dig? BH ;)
26. Favoritaffär? HM
27. Din sommar? Underbar!
28. Älskar någon? Ja
29. Favoritfärg? ROSA ;)
30. När skrattade du senast? Idag
31. När grät du senast? Fredags

Så då har man haft med en lista i den bloggen här också då!



Ta mig tillbaka till London!

Parts of you are parts of me

Har blivit helt kär i Ron Popes musik, så grymt bra texter och jätteskön musik att lyssna på! Så han rekomenderas starkt ;)

Nu har jag färgat mitt hår men har inte vågat kolla mig i spegeln sen det torkat, är lite rädd att det har blivit gult. Men nu ska jag snart ta modet till mig och gå och kolla ;) det brukar ju ge med sig efter några tvättar när de blir gult, annars får jag gå och köpa silvershampo. Nu ska jag bara dricka upp mitt te, sen blir de sängen för imorn väntar en lång jobbdag, 11-20 imorn, den tiden känns alltid så väldigt mkt längre än 8-17 fast de är lika många timmar, lite dumt tkr jag!


Sov så gott alla mina pärlor därute!




Saknar mina söta kussar och mina lite mindre söta bröder ;) Här är Tures dop!


Piiip..

...precis så har jag låtit hela dan idag, har absolut ingen röst alls! Jag låter typ som dom små mössen som syr klänningen i Askungen när jag väl får fram nåt :P Det konstiga är att jag inte är nå förkyld lr så, har varit lite småsnorig i helgen men that's it. Det finns väl dock en viss risk att det här är början på en förkylning men vi håller tummarna för att det inte är så!
Planerar att vakna imorn och kunna prata!

Hoppas att alla ni andra har haft en lite mer talför dag än jag iaf!




Lite vintrig bild men har ingen vårigare ;)

Det får man!

På min godispåse som jag köpte igår sog det: Hoppsan jag unnade mig visst nånting sött idag. Det får man! Sååå Johanna! =D 

Idag har det blivit en liten sväng på Ikea, vi har handlat lite smått och gott, köpte ramar till mina foton så nu ska dom äntligen komma upp på väggen, är ju inte en dag för tidigt! =P Vi vart lite sugna på å köpa lägenhet idag när vi var där ute också så nu sitter J på hemnet och kollar runt. Det dröjer nog dock några år innan de blir lägenhetsköp, det kostar ju en del i den här stan!



Johannahörnan på Ikea, ROSA! =D



Blev riktiga vårkläder idag, blommigt och converse!

RSS 2.0