Myspys med Tokfia!

Sitter och myser med Fia i soffanm kollar på Idol. Det är nog första gången i år jag ser ett helt program, min favorit är ju i alla fall helt klart Molly! Grym tjej och så jäkla söt!
Imorgon blir det jobb 6-15, massor av folk som är sjuka så fick bli öppning för mig, men får ju sluta tidigt i alla fall ;) I helgen blir det bara massa mys med Fia, på lördag kommer Magda också så då blir gymnasiereunion!
Söndag ska jag förhoppningsvis få träffa min söta Ida också, känner att jag ahr en grym helg framför mig! ;)
Hoppas ni alla får en kanonhelg!



Dreams...

Sitter just nu och kollar på O.C och kollar på resor till never neverland på andra sidan atlanten, vill åka dit nuuu! Pratar med Ida om Las Vegas, måste säga att det verkar vara en sjukt häftig stad och blir bara ännu mer sgen när jag kollar på alla coola hotell. Det värsta är , lr det värsta är de väl inte men, det är att det är så sjukt billigt om man bokar några månader innan. Kollade på Hard Rock Hotel och Casino på the strip, 4000 kr för 6 nätter för ett dubbelrum i februari, helt stört! :O
(bilder från hotels.com)

Anna, det är ditt fel att jag är så sugen på Vegas ;)

London part 2

Classic London view, röd buss vid Oxford Circus.





Oxford Street



Åååka sightseeingbuss..



..som riktiga turister!





Här inne såldes biljetterna till Titanic, man fick höra mkt kul när man satt på de där bussarna i alla fall!





Första skymten av Big Ben ;)



Fina Emma åker buss på Park Lane





Westminster Abbey (taget från bussen)



Big Ben (taget från bussen)






London part 1

Första Starbucksbesöket, mums!
Första taxituren, billigt och helt klart värt i London då det regnar en del ;)
Jag och J vid Marble Arch
Hela gänget vid Marble Arch, lr ja förutom jag :P
Första besöket på Primark :D J kom ut med en onepiece och ett par skor, vi andra kom ut med betyydligt mer ;)
Shoppingsugna tjejer!
Mysig lunch i Hyde Park
Hyde Park
Jättegod avokado och kycklingmacka från Pret a manger, saknar den kedjan här i Sverige!
Hade converse hela veckan, perfekta sightseeingskor!
Chocolate frappucino på Starbucks <3

hoo.. hooo..ho..

här ekar det tomt, sorry för dålig update lately..
I fredags var jag i alla fall ute med tjejerna på jobbet och hade en underbar kväll med massor av gott dricka, prat och dans ;) Tack så mkt för det tjejer! Måste göras om snart!
Nu har jag fått till bilderna på den här datorn också så ska lägga upp bilderna från London lite senare, nu ska jag fortsätta kolla på big bang och äta lite godis som är kvar sen igår, har haft en riktig slapparhelg den här helgen! Har varit sååå skönt!
Börjar bli höst på riktigt här nu, lite mysigt faktiskt!

Edge of glory

Har precis varit ute och sprungit, blev en runda på 2 km idag och sen lite situps på det. Var heelt död i benen, känns att jag inte har jobbat på ett tag, inte riktigt van vid att stå upp hela dagarna :P Men jag känner att min kondis har kommit ikapp nu i alla fall så nästa gång blir det lite ökning tror jag.
Idag har det varit slappdag igen men har i alla fall plockat lite grann här hemma och skrivit klart en ansökan, vad det är får ni eventuellt reda på sen ;) Nu ska jag sätta mig och göra klart handledarboken som jag fick på jobbet för jättelängesen!
Lyssnar just nu sönder Edge of glory med Lady Gaga, den är så himlans bra! Blir jättesugen på att korra en commercialdans till den!
Nytränad och svettig.... fräschning ;)

New in

I fredags efter jobbet blev det en kort sväng på stan innan jag for hem, och shoppingtokig som man är så fick dessa följa med mig hem!
Allt från Bikbok

Saturday night

Jag ligger i soffan och jäser idag med ;) Kollar på bröllopsduellen och äter choklad, mums! Gråter gör jag också, fattar inte att jag är så jäkla blödig när det kommer till såna här chickflick-filmer, det är ju inte så att dom är speciellt djupa lr så, inte så att man borde bli så rörd som jag blir i alla fall. Kommer bli ett stort problem å lösa det där med smink den dan jag själv ska "walk down the aisle" för vattenfast mascara komme rnog inte räcka... jag kommer gråta floder, haha!
(bild från google)
Såhär tänker jag i alla fall se ut, älskar klänningen! Den är så himlans fin!
Men de blir inge bröllop för mig än på några år så blödigheten kanske hinner gå över, vad tror ni? ;)
Nu har jag i alla fall lagt in alla bilder från London på datorn så imorn ska jag sätta mig och redigera lite så ska jag lägga upp dom sen :)

Min fredagskväll

Min fredagskväll ser ut som så; ligger i soffan med datorn på magen och spelar sims, dricker vin, dricker cola och äter godis. Kan man ha det så mkt bättre? Näe tror inte det ;)
Enjoying life right now!

Skål!

äntligen freeeedag! Ska bli skönt med lite helg nu, behöver en sovmorgon känner jag! ;)
Just nu dansar jag runt i köket till massa mysig musik med ett glas vin i handen medans jag lagar mat. Nu är det fredagsmys så de bara smäller om de!
Hoppas att ni alla mina vänner därute får en grym fredagkväll och en underbar helg! <3

Massor av goa kramar på er!

Torsdag

Precis kommit hem, har vart en konstig dag på jobbet idag, har haft mkt folk i vågor och i dalarna har det varit helt dött! Dom har ju satt upp en stor fet j'vla klump precis utanför ingången till vår restaurang så folk ser ju inte att vi finns där för tillfället och denna klumpen ska vara där i ett halvår, de känns ju lite sisådär =S
har mått jättekonstigt idag, vart alldeles skakis och nu mår jag illa.. jag hoppas verkligen att de bara är biverkningar av medicinen och att jag inte håller på att bli sjuk!
Näe nu ska jag ta och äta lite snart sen ska jag dö i soffan framför tv:n lr spela sims om J får till det på min dator ;)
Ha en bra kväll allihopa!
Såhär ser det ut i vårt vardagsrum nu när det är klart, ska lägga upp bilder på hela lägenheten sen när det är lite mer städat här ;)



Tröttis

Slut som artist är vad jag är just nu! Fast det har varit heldött på jobbet hela veckan så är jag jättetrött :P men är inte van vid att kliva upp så här tidigt flera dar i rad ;) är väldigt skönt att vara tillbaka i rutinerna igen dock! Fick mkt poistiva nyheter nu i veckan med, precis som jag hade hoppats på så jobabr jag från och med nu 8-17 mån- fre, ska bli så skönt å slippa de där passen då jag jobbade 11-20.
Nu ska jag fortsätta leka med min dator ;) I loooooove it!

Min dator är här!

Åh den är så fin! Är som alldeles nykär, ska sitta och leka med den en stund till nu innan jag måste sova. Åh vad glad jag är att jag har köpt ny dator!
/Happy Johanna =D

RSS 2.0