Ballerina

yes nu ser jag ut som en riktig ballerina, även om jag är helt klädd i svart, känns lite som att det är avslutningsshow hemma och man precis ska ut på scen och dansa balett, så det bord eju betyda att jag ahr lyckats med utklädnaden.

Men nu ska jag iväg och träffa Fia, var jättelängesen så det blir nog en riktigt bra kväll! :)

Happy Halloween



Frukost



Yoggi, mjölk och muffins, mumma!

Sitter i vårt kaos här i lägenheten och äter frukost som jag just har varit och införskaffat på ICA. Kollar på Grease 2 också, älskar all musik i den! :D vill inte fortsätta packa och städa :/ men måste väl... bara 2 nätter kvar i den här lägenheten nu, såå skönt! Snart har vi vår egen, hoppas den är fin bara, har ju inte sett den än :P

Jag vill göra något ikväll! Så ni som har nåt kul att hitta på, call me!


Från och med du

Har haft jazz idag, var en jättebra klass, hade inte Ida utan en anna tjej, men hon var precis lika bra så det gjorde ju inget ;) Vi gjorde an jätterolig diagonal, tog i lite för mkt dock så när jag skulle göra en kick med vändning så jag landade rakt på sidan av mitt lår, och det gör apigt ont nu! :S Tröstade mig med Oskar Linnros - Från och med du i lurarna på vägen hem. Nu ska jag kika på TV och äta choklad för nu har jag helg! :D Imorn blir det packning och flyttstädning för hela slanten!



Sötaste kusinen!

Hata fryslådor!

Vi har ingen spis, och dom vi hyr utav vill tydligen inte ringa tillbaka till oss, så vi har vart utan spis och ugn i 2 veckor nu. Är måttligt less på gröt och fryslådor som inte smakar nåt! Men om 4 dagar flyttar vi så då ska jag laga riktig mat igen! Mumma!

Bilderna från vår prommis blev inge bra, så lägger inte upp dom :P



Så det får bli en gammal favorit istället

Foto













Det blev mest egobilder i det här inlägget men har inte hittat nåt sånt där riktigt fint ute som jag känt att jag bara måste fota.

Kommer mer bilder nån annan dag, då blir det lite stockholmsbilder från min och Jonathans långpromenad runt stan i söndags!


oops

jag höll inte vad jag lovade, jag vet =/ det blev inget fotoinlägg.. sorry. Jag har inte hunnit fixa alla bilder och lagt in allt på datorn än, that's why. Jag hoppas jag hinner fixa lite imorn för då är jag ledig =) men måste hinna packa lite också, det går väldigt trögt med det och vi ska flytta om en och en halv vecka :P

men nu ska jag kolla vidare på grey's, ska försöka bättra mig på uppdateringsfronten med! ;)


Dessa snyggingar ska förhoppningsvis bli mina när vi åker till London

Update

Nu så fia blir det lite uppdatering ;) vet att det vart dåligt med det dom sista dagarna, sorry!

I helgen har jag inte gjort ett skit rent ut sagt, jag har sovit och läst ut en bok, det är typ allt :P

Men kan alla fall rekomendera Mari Ljungstedts senaste bok, bra som vanligt! Men jag tycker väldigt mkt om hennes böcker så var väl ingen överaskning att ajg skulle gilla den. Den handlade om en tjej som hade anorexia, riktigt hemskt att läsa om hur besatt hon var av träning och att inte få i säg för mkt mat. Svårt att förstå att det säkert är så det är för de som har anorexia, kan inte vara lätt! =/

Nu har vår spis lagt av också så det känns ju lagom kul! NOT! Så idag blev det pizza =P

Har fotat en massa också, blir ett fotoinlägg imorn!

Nu ska jag se klart på Greys!





Jobb, salva och sova

det var i princip det jag gjort idag, har jobbat, det var jobbigt. Sen var jag på vårdcentralen och fick en salva för mina kliande utslag och när jag kom hem la jag mig och sov, tills nu typ :P

Orkar inte skriva mer idag så, bye bye!


Första kanelbullen äten

Nu har jag vart på ica en snabbis och handlat kanelbullar. Har provsmakat en, kunde inte hålla mig ;) Sparar dom andra tills ikväll när Jonathan kommer hem. Då ska jag kolla på topmodel och trycka i mig kanelbullar och förmodligen sitta och tänka att jag nog inte riktigt platsar på omslaget av italienska Vouge, but thats ok by me!

Halsen börjar kännas lite bättre nu i alla fall så imorn ska jag jobba (lr ja, försöka i alla fall) håll en tumme för att jag kan svälja utan att grimasera (stavning?).

nu ska jag åter igen återgå till att inte göra nånting!


Kanelbullens dag

I like it very much när det finns en speciell anledning att äta bullar eller andra godsaker! Gör inte ni också det? För jag menar om det är kanelbullens dag kan man ju liksom inte låta bli att äta en bulle lr två ;)

Näe nu ska jag fortsätta göra ingenting och tycka synd om mig själv för att min hals gör så ont! Fast har faktiskt gjort nånting nödvändigt idag, har ringt Bredbandsbolaget, sjukhuset och vårdcentralen! Känner mig liite duktig iaf ;)

Njut av alla bullar idag nu allihopa! ;)



Mumma!

Ikea

Nu har vi vart på Ikea,har kollat på fåtöljer också har vi kollat lite på ritningen på lägenheten vilket bara ahr resulterat i att vi är ännu mer förvirrade än vi var innan. Ritningen och bilderna är sämst! För på dom ser vi ingen kyl/frys och vi ser inte vart duschen och dörren till badrummet är :$ är något less, jag vill bara se hur det ser ut så vi kan börja planera och greja innan vi flyttar in! Men men, inte mkt att göra åt..

Jag ska vara hemma imorn också btw, vart helt slut av att gå på Ikea, gick och la mig och sov en timme när vi kom hem så känner att det blir lite mkt med jobb imorn..



Hmm.. what to do?

Har fortfarande apont i halsen, och känns nästan som om febern börjar komma igen, så jag funderar på om jag ska jobba imorn lr inte? Det är en av dom värsta grejerna med att börja jobba som gröngöligt tidigt varje dag, jag måste komma på så tidigt dagen innan om jag kommer må dåligt dan efter lr inte(när jag är sjuk alltså), och hur ska jag veta det liksom? Det lär väl sluta med att jag mår dåligt imorn med men får gå till jobbet i några timmar i alla fall.

På tal om apont, så var det en tjej på jobbet som tyckte det lät väldigt roligt när jag sa apa istället för fan en dag när jag tappade nåt. Hon tyckte det var ett väldigt sofistikerat svärord, vet inte riktigt om jag tycker att apa är spec sofistikerat?! Men när man har jobbat med barndans i 2 år så har man fått lära sig att använda andra ord istället för fan och h-vete när man blir arg, och det är brukar lätt bli så att man blir lite arg på dom små "änglarna". Så om ni hör nån skrika ut apa lite halvargt nån gång så är det med största sannolikhet jag!

Dagens andra fråga; kommer jag orka ut på Ikea med J och kolla på grejer till lägenheten?

Jo det gör jag, orkar inte sitta hemma mer nu, måste hoppa in i duschen!

See ya laater!








Mitt hjärta

Jag tror jag har världens bästa pojkvän

Detta kom bästaste hem med i torsdags när jag hade feber

En ny kudde och min nya favvochoklad



Ps. Behövde verkligen en ny kudde, mina är alldels slut så jag brukar sno Jonathans så fort jag får chansen ;)

Ont i halsen

Mår bättre idag men har jätteont i halsen, är alldeles tjock och det gör ont att svälja =(
Nu sitter jag och knarkar halstabletter så hoppas jag att jag ska kunna äta lite riktig mat sen.
Jag har kommit på att jag förmodligen är världens barnsligaste 21-åring, nu sitetr jag och kollar på eva och adam på youtube, dock fanns inte hela serien upplagd, så det fick bli filmen ist. Dom är så gulliga, kommer ihåg att man ville att det skulle vara precis som i serien när man gick i skolan, leka ryska posten och fråga chans och grejer =P

tror jag ska fråga chans på Jonathan sen när han komemr hem! lr jag kankse ska skriva en lapp, där han kan fylla i ja, nej lr kanske ;) hoppas han svarar ja ;) haha.










Höst

Japanese food

Har ätit underbart god japansk mat från vårt lilleputtcentrum här i hägerstensåsen, åt kyckling teriyaki med grönsaker, riktigt gott. vet inte om det var för att maten faktiskt var väldigt god lr om det var för att jag var så hungrig efter att vi hade letat runt halva stockhom (lite överdrigt, bara lilje och hornstull men ändå) efter en kina som hade take away och fyra små rätter, eftersom det var det vi var sugna på. Hittade dock ingen, så vi vände lite småbuttert hemåt igen för att köpa pizza, men så gick vi förbi det lilla sushi/asiatiska stället och bestämde oss för det ist. Det blev mkt lyckat! ;)

Känner att jag skriver om väldigt väsentliga saker i den här bloggen, NOT! haha. men för er som vill läsa så bjuder jag på det!

Hoppas på att kunna bjuda på lite härliga höstbilder imorn, håll tummen för att solen skiner!



Båt på åstön, den var min farfars farfar en gång i tiden, vem den tillhör nu vet jag inte.


Rasmus på luffen

Slut på sex and the city så nu sitter jag och kollar på rasmus på luffen på TV1000 nordic. Barnslig som jag är så älskar jag alla Astrid Lindgrens filmer. Dom är så himla mysiga =D




SATC

Hade feber igår, vaknade kl 4.30 och mådde inte spec bra, drog mig iväg till jobbet och fick vara kvar till 11 eftersom dom inte fick tag på nån ersättare, sen for jag hem och soov, lääänge. Mår lite bättre idag i alla fall, det är skönt.
Nu har jag krypit upp i sängen och ska kolla på sex and the cityfilmen, den 3 november kommer 2:an ut! Can't wait! :D

Missade ju jazzen igår med :'( kommer vara något efter nästa vecka känner jag :/ men men inte så mkt att göra åt det..

Nu blir det satc för hela slanten i alla fall!



RSS 2.0