Cold


Onsdag

Idag fyller min mamma år! Grattis mamma! =D Har varit på kyrkmons skola idag och haft dans med Mauds ettor, det var superroligt och dom var jätteduktiga! Blev lite impad av hur snabbt dom lärde sig! Efter det var jag och mamma en snabbis på stan, fick en tröja till av mami! Snäll mamma man har va? ;) Sen blev det lunch på sju kryddor med mamma och mormor, supermysigt! Dom hade vääldigt god mat där, åt grillad fläskfilé med tsatziki och bulgur, MUMS! Imorn åker jag tillbaka till Sthlm igen, ska faktiskt bli skönt att komma hem till lägenheten och Jonathan igen. Kommer sakna familjen och vännerna här uppe, men är lite less på att bo i resväskan och "hemma hos" mamma och pappa. Har ju liksom min egen vardag och mina rutiner i Sthlm, vill gå tillbaka till dom nu! Tänk att man kan sakna sånt..?! ( en eloge till dig Ida, förstår inte hur du står ut :P ) Näe nu ska jag ta en dusch för att bli varm igen, för jag håller på att frysa ihjäl i det här kalla huset!

Winter

Fotat av mig 20110218

Sundsvall

Nu är jag hemma i kära Sundsvall. Har haft två mkt mysiga dagar här uppe i snölandet, för herregud vad snö det är här, ska lägga in bilder imorn ;) 

Igår var jag och åt lunch med Ida, var supermysigt att sitta och prata en massa och bara vara, har saknat det vääldigt mkt på senaste tiden. Sen vart det dansen resten av kvällen, var med Suzi på hennes lektioner och kikade och sen var jag med och dansade zumba, var superkul!

Idag har jag och mamma haft en heldag på stan och handlat jättefina födelsdagspresenter till MOI! Big like på den!




Boots från Din Sko, skinnjacka och jeans från HM och klänning från Riva


Alla hjärtans <3

Ikväll blir det middag och bio med J, ska bli myys! Vi ska se the King's speach, tror att den kommer vara grymt bra!


Och imorn fyller jag år! Tycker om att fylla år, för jag äälskar att få paket! men det är det nog ingen som missat ;)

Åker hem till sundsvall imorn direkt efter jobbet, pappa ska hämta mig här hemma, sen blir det bil hela långa vägen hem, ska bli jätteskönt att få åka bil, vilken födelsdagspresent liksom! Så nu måste jag verkligen gå och packa!



Hoppas alla får en mysig kväll med nära och kära!

Hmm..

Nu har jag suttit aaaslänge och försökt ändra designen på bloggen, men det har gått åt h-vete varje gång så nu vill jag inte mer! Ska städa idag, men det är ungefär lika trögt att komma igång idag som förra gången :P Men nu har jag slagit igång musiken alla fall så kankse rycker upp mig snart ;)




Vill rida igen, är ju typ 10 år sen sist, men det är ju så mysigt!


WEEEEEE!

Nu jäklar ska ni få se lite nya bilder på denna blogg, det gillar i alla fall jag, för nu funkar internet igen på min dator!!!!! :D:D:D:D




Johanna börjar bli vuxen, äter finchoklad och dricker vin!

Love

Dansade igår med Carro, var skitkul och asjobbigt! fick kramp i låren av allt rullande upp och ner på golvet, otränad.ja! Känns ju lite sisådär att jag komme rmissa 2 gånger nu när jag åker hem till efterlängtade sundsvall, men kan ta igen dom på måndagar så de är ju trevligt iaf!
Om det är nån som ahr missat snöovädret så kan jag ju uppdatera er om att i sthlm har allt stått still fram till typ kl 16 idag, inga bussar gick och det var förseningar på typ alla tåg, glad att jag inte jobbade idag så jag slapp ta mig ut i kaoset. isället så kom sötisen Hanna hit och åt födelsdagskladdkaka med mig lite i förskott, fick jättefina presenter av henne med! TACK Hanna, du är bäst gumman!
När vi hade tjockat i oss massa kaka så gick vi över till danshögskolan på öppet hus och tog 2 klasser, en jazz och en auditionklass. Dom var riktigt bra tkr jag som tkr om jazz, hanna var väl inte riktigt lika förtjust :P haha. Auditionklassen var rolig för att man fick se lite hur en audition går till och om man skulle klara av den liksom, det var lite tricky men om jag får träna lite mer och komma igång med dansen riktigt igen så tror jag nog att jag skulle klara jazzdelean galant iaf, känns jäkligt bra i mitt hjärta! Känner jag mig inte så kass längre!
Nu ska jag duscha sen blir det tacos i riktig fredagsanda och film!
Grattis på 23-årsdagen älskade Ida, jag hoppas du får en underbar kväll och att du har fått massa goa paket! Love you hun <3

Maaaaat!

Nu lagas det lite mat här i våran stökiga lilla lägenhet, blir korv och stuvade makaroner idag, mums! det måste ju vara bland det godaste som finns, om jag skulle/ska? flytta utomlands så är det en av alla dom saker jag skulle sakna riktigt mkt med sverige! Har vart och tränat idag efter jobbet, var grymt skönt, var ett jobbigt pass så fick kämpa lite idag, men de är de värt är så skönt att vara sådär slut i kroppen, man sover så gott då!
har tänkt att jag ska vara duktig och gå hem från jobbet varje dag denna vecka, jag slutar ju så tidigt ändå så de hinns ju med! Idag blev det ingen prommis så ahr redan fuskat en dag, så imorn blir det prommis igen, men blir nog från kungsholmen då så blir ju lite längre för å kompensera ;)
Ha en trevlig måndagkväll allihopa, det ska jag ha, ska mysa ner framför dubbelavsnitt av topmodel, vi gillart!

När jag blir gammal..

såg precis ett gammalt par vara ute och gå utanför fönstret, 85 + båda två, kutryggiga och vankandes fram också höll dom varann i handen, dom var så söta! så vill jag med bli när jag blir gammal!

Thank god it's friday..

lr nåt sånt :P har vart ledig idag och det är ju alltid skönt! Blev en sväng med min söta hanna på stan och en chai på espresso house. efter det åkte vi hem till henne och skulle försöka packa lite i hennes lägenhet, gick väl sådär kan man säga.. packade ner en tavla, ungefär så mkt hjälpte jag till :P kan inte riktigt fatta att hon snart åker ifrån mig :( buhu! kommer bli väldigt tomt här utan henne! I will miss you darling! Jag hoppas hon hamnar på nåt ställe dit det är billigt att åka så kan jag hälsa på! Nån som vill hänga på?

På tal om resor så tänkte jag och J spara ihop så vi kan åka till London nånting i sommar/höst igen, saknar verkligen den stan massor! det blir shopping, shopping, shopping, lite sightseeing, nån musikal kanske och eventuellt lite god mat, det beror på hur mkt shopping det blir! haha. men vi vill gärna ha lite sällskap med oss denna gång så om ni är sugna, let us know... London calling!

RSS 2.0