U.S.A

Japp, nu ahr jag bestämt mig! Efter sommaren så blir det USA för min del =D Ska skicka in min au-pairansökan så fort det bara går och sen så hoppas jag att jag kan få komma iväg i början av september!
Fick precis reda på att jag fått jobb på Ikea i sommar också! Jag känner att allt bara faller på plats just nu och det är så grymt skönt! Livet leker helt enkelt! =D
Nu ska jag hoppa i säng och sova lite så jag orkar leka med barnen på skolan imorn!
Love my life right now! =D



Trumvirvel!

badom pom pssh! Ja nu sitter jag här igen och filar på aupair-ansökan. Nu är ju frågan är det bara ett infall för att jag sitter här och har tråkigt? Men jag har ju fortfarande en sån himla längtan till USA och nu har jag ju verkligen chansen! Jag har absolut ingenting som håller mig kvar här så det är väl bara att go for it! Lr? Aja ska göra klart ansökan i alla fall så får vi väl se om det blir nå av eller vad som händer :P

Time

There is a time for crying, a time for mourning and then there is a time for dancing
- Footloose



Bild från google

Fall

"If you fall, I'll be there" - Floor

This weekend!

I fredags blev det middag och god dricka på stan, perfekt start på helgen! Jag och Hanna var först och fick massa god mat på Burritos, rekomenderas verkligen! Efter det gick vi och tog en drink på Invito med Maja och Ellionor men vi kände att medelåldern där inne var lite väl hög för oss i fredags så vi gick över till All Stars ist och där blev vi kvar resten av kvällen. Vi hade det supertrevligt med besök från både Umeå och Costa Rica och nån random kille som inte riktigt ville fatta piken när vi bad han lämna oss ifred :P Det blev en spännande och händelserik kväll iaf med inslag av draw something tsm med All Stars bartender ;)
Resten av helgen har jag varit i Matfors och myst med mamma och i kväll blir det bio!
Hoppas eran helg varit lika bra som min! <3

Mysonsdag

Hade en riktgt mysig onsdag går! Var och jobbade på skolan på dan sen var jag ner på dansen och myste med alla där en stund och dansade balett en timme.
På kvällen var jag bjuden på middag hos finaste Ida med Julia, hon bjöd på supergod fisk/skaldjurssoppa och vitchockladmousse! MUMS! Tack för det hjärtat, det var supermysigt!
Måste bara få säga att jag har dom bästa vännerna på denna jord tror jag! Ni får mig alltid på så himla bra humör och gör mig glad!
Just nu omger jag mig bara med människor jag älskar och det är helt underbart! Helt klart ett stort plus för Sundsvall! ;)



Idas goda mousse med passionsfrukt som topping!

Happy Face

Har jobbat en massa på Kyrkmons skola den här veckan i en av förskoleklasserna. Det har varit riktigt roligt och alla barn är så söta! Har varit kul att prova på "lärarlivet" lite även om jag bara varit i förskoleklassen. Det känns verkligen som att jag har valt rätt bana, nu är det bara att söka som gäller! Och när det blir återkommer jag med ;)
Jag har även fått eventuellt napp på ett jobb på 75 %, ska dit imorn och prata med dom och bestämma lite mer! Det är nånting som jag verkligen vill jobba med i framtiden också så det känns verkligen jättekul! Ni får veta mer imorn vad det handlar om ;)
MÅSTE boka en resa till New York snart! Vill tillbaka!

Stay

Har suttit nu en stund och lyssnat in mig lite på Norges bidrag till Eurovision, den är inte helt dum den låten! Jag blir i alla fall lite discosugen när jag hör den så får prova dansa till den imorn!
http://open.spotify.com/track/6ym9ZieMIsgVa6YuEIaEzM

Create


Grattis Loreen!

Me so happy att Loreen vann! Weeee!
Stort grattis till henne och nu håller vi alla tummar och tår i Baku!

Bästa terapin?

Helt klart att sitta och köra bil massor och susa ner på skidorna i soliga backar! Det här med att köra bil är inte helt dumt, är faktiskt grymt skönt när man har så mkt tankar att det känns som att hela kroppen ska sprängas. Behövde en dag för mig själv för att processa lite.
Nu ska jag se på HP och sen är det godnatt!

Dreams...

...do come true! At leaste the bad ones.

Juwlia

Var på friskis förut och körde ett medel/styrka-pass med mamma. Det bestod av 2/3 riktigt bra rockmusik, kände att jag behövde det idag för att göra av med lite ilska! Har dessutom vart och städat i farfars lägenhet idag så har nog gjort av med dagens dos frustration iaf så nu ska jag nog somna gott ikv.
Nu ska jag sticka iväg till Julia och se premiären av grey's, dubbelavsnitt idag! Weehoo!
Kom på att jag inte har visat min nya frisör ;) Jag är supernöjd! :D

Times like this

Är det skönt att vara hemma med alla mina nära och kära! Kan behöva så många mammakramar och pappakramar och vännerkramar som jag bara kan få!
Bild från google

Spot on!

Så sant som det var sagt!

Dansa dansa dansa

Jag vet inte rikitgt vad jag tänkte när jag trodde att jag skulle bli sysslolös här upp i Sundsvall, har varit på dansen hela veckan och ätit lunch med Ida och med Julia och hunnit med 2 prommisar runt Sidsjön med Ida. Det har varit fullt upp helt enkelt! Men det är skönt att ha nåt att göra på dagarna så länge jag inte har nåt annat jobb =)
Imorn väntar dansläger på dansen med 70 stycken 7-12åringar och efter det ska vi ha storkalas här hos mamma eftersom vi båda har fyllt år och det måste ju firas såklart! Kommer vara slut efter den här helgen, inte van vid detta tempo, haha!
Nu ska jag hoppa i säng, sov så gott alla mina fina där ute! <3

RSS 2.0