tröött

är helt slut efter jobbet idag, somnade jättesent igår så sov inte spec mkt i natt och vi har haft tokmkt folk idag! ligger död i soffan nu, ska snart ta och försöka ta tag i mat och disk.. yippie!

lördag

Är själv idag med som alla andra helger.. men jag tycker det är bra att det är nån i vårt förhållande som har nåt liv iof :P Hade ju tänkt att jag kanske skulle på streetstar ikväll men blev inte av, känner inte riktigt att pengarna fanns till det då jag har massa annat inplanerat plus att typ heeela min släkt fyller år i jan- feb så det blir en massa födelsedagar att fira när jag kommer hem! Har kikat lite på semifinalerna på svt play, så har ju fått se lite grann av den grymma dansen som har visats i helgen iaf!
Jag känner att jag har lite av en bitterdag idag.. känner mig ensam här nere, skulle kunna ge nästan vad som helst för att få det som det var hemma i sundsvall, man hade alltid nån man kunde ringa och hitta på nånting med, man behövde liksom adrig sitta hemma och ha tråkigt om man inte ville... Jag räknar ner dagarna tills jag ska börja jobba andra tider nu, så jag får tillbaka mitt liv nån gång! Sen ska jag börja bli mer social och hitta på saker lite oftare, jag jobbar ju faktiskt med ett väldigt härligt gäng på donken, så ska nog kunna skaffa mig lite kompisar i den här stan med! Slut på bitterheten!



Träningsvärk!

Var på första dansklassen för terminen igår. Ny lärare och nytt ställe, läraren var jättebra, så ser fram emot den här kursen! Jag har valt en lite väl lätt nivå men känner att jag behöver komma igång igen och verkligen få dansa en massa istället för att bara traggla en massa svår koreografi som jag inte kan dansa ut riktigt, det får bli lite mer utmaningar i höst ;)
Ikväll blir det middag och bio med älsklingen, jag är en så tråkig flickvän så det var det han fick av mig i födelsdagspresent :P men de är då inte lätt att köpa nåt till karln ;) Och imorn är det träningsdags igen fast på friskis, sen blir det nog streetstar, hoppas att hanna och mary går vidare idag så jag får se dom imorn! =D
Lycka till idag tjejer! <3
Nån mer som vill ha sommar?

<3

Idag är det snyggingen mins födelsdag, så det ska ju firas såklart! I eftemiddag ska vi åka skridskor i kungsan med en massa folk från J:s utbytesstudentgrupp (det där blev ett krångligt ord..) och efter det lite god middag och fika, så den som är sugen får gärna komma hit och smaka!
Min tårta förra året, den var supergod!

my love is back

Min pojkvän är tillbaka! jag slapp vara själv ikväll! Weei! Så nu har vi riktigt lördagsmys i soffan och kikar på film, äter godis och spelar kort.
Nu är det sååå fint hemma, ojoj, tänk att våran lägenhet är så fin! haha.
Love you darling!

half way...

klar! lr inte riktigt.. har köket och vardagsrummet kvar och det var där det egentligen behövde städas.. varför skjuter man alltid upp det jobbigaste?  Men guud så fint det är i sovrummet och badrummet nu i alla fall! aja, slut på paus! nu ska jag fortsätta och sätta på oskar linnros på spotify och sjunga högt!




Here we go!

Städa städa städa städa städa städa städa

All by myself

Jahapp, så var man dissad av sin egen pojkvän en helg till.. känns ju bra, NOT! Men den här helgen mår jag ju bra i alla fall, så nåt ska jag väl kunna hitta på. Nu ska jag iväg och köpa det som saknas till tacosen och lite godis sen ska jag ta och städa klart i badrummet och poppa min favvomusik på högsta volym och sen mys i soffan till nån film lr criminal minds maraton kanske?
Hoppas ni får en grym helg allihopa!
Nu har mina favvosneakers åkt fram igen, like freedom for my feet!

Skype

Nu sitter jag och skypar med Ida, mkt trevligt! Tur att jag har nån som räddar mig från my misery!
Så det tackar jag för darling <3

how sad can a person be?

Nu sitter jag hemma heeelt själv och dricker saft ur ett vinglas och väntar på att klockan ska bli så pass mycket att jag kan gå och lägga mig, seriöst Johanna skaffa dig ett liv!!!
Aja jag skyller på att jag är sjuk och att jag ska göra ett bättre försök nästa helg..
Jag har inte ens orkat ta mig ner till affären och handlat godis lr nån dricka, illa!
Som sagt nya tag till veckan!

booored

Är löjligt rastlös nu efter att bara ha legat på soffan hela veckan, har dock inte ätit nåt på hela veckan så har ingen ork alls kvar, så ska försöka få i mig lite mer mat idag så jag orkar jobba imorn. Så det blir soffan idag med framför vänner!
Hoppas alla andra har en rolig dag i alla fall!

20110114

Hostan är bättre nu, tack gode gud för det! och halsen känns nästan inte längre så det finns hopp om livet om att jag kanske blir frisk! =D Jag hoppas verkligen jag kan träna nu till veckan, vill röra på mig och jag vill DANSA!!!
Men det blir soffläge idag med, städa lite kanske men det får bli efter top model! ;)
Ciao!
Usa? Inte Usa? Usa? Inte Usa?

titanic

sitter och kollar på titanic, blev lite sugen på att bli rödhårig bara för att jag tycker att Kate Winslet är så fin!



Vill ha alla klännigar hon har i filmen med! ;)

"host host"

Bokstavligt talat så är det ungefär det enda ljud som kommer från mig för tillfället, plus lite snörvel emellanåt. jag har gått och lyckats få halsfluss, så har haft äckligt ont i halsen från igår natt tills imorse, nu börjar penicilinet verka så nu gör det inte ont längre i alla fall, det är skönt! rätt obehaglig känsla att vakna av att det gör ont att andas, men nu är det som sagt borta. Har varvat mellan soffan och sängen sen i måndags eftermiddag, så jag är löjligt rastlös nu!

Förhoppningsvis är jag piggare imorn då ska jag ta och städa bort alla julgrejer här i alla fall.
Nu blir det topmodel, sen vet jag inte vad jag ska hitta på, nån som har några förslag? Nåt som inte kräver nån energi, för det ahr jag noll av! :P



funderar på när jag kan åka tillbaka till London, ingen som har en miljon att skänka bort till bättre behövande? ;)

Jazz

Nu är jag anmäld till jazzklassen, guud så jag längtar efter att få dansa igen! Var waay to long ago! Så om 2 veckor kör vi igång igen! =D

Var på Nicklas sweet 18 igår på tida, mkt trevligt var det =D men min feber kom tillbaka så det blev en tidig kväll och idag mår jag ännu sämre, har fått världens hosta å grejer =( Så idag blir det soffläge framför Vänner och SATC med en kopp te och ikväll blir det förhoppningsvis änglagård 3 på bio med bästaste älsklingen!

Hoppas alla ni andra hade grym kväll igår på tida! =D



Dags att hoppa i danskläderna snart igen

Nytt år

Så var det 2011 då.. känns ingen skillnad, som vanligt :P
Jag hade i alla fall grymt kul på nyår. Lite för mkt dricka och spela absolut överns är en svårslagen kombination kan jag lova! jag och emma såg inte ens vad vi hade skrivit på våra lappar men de gick ju bra ändå ;) Så tack för den helgen emma och andré.

Året har börjat hyffsat bra i alla fall förutom att det inte har blivit nån träning än, jag som skulle skärpa till mig efter nyår.. aja de får bli till veckan, nu har jag feber så idag blir de inge träna av alla fall..

Det har hänt en stor grej på det nya året redan, jag har lärt mig äta sushi! =D och nu är jag typ beroende, är sugen på sushi hela tiden! Kns lite sisådär att vi har ett sushiställe precis bredvid jobbet :S hoppas dom inte öppnar förrän kl 10 för då blir det lätt att låta bli eftersom jag har rast runt 9.

Jag har hittat vilken danskurs jag ska gå i vår i alla fall, det blir på torsdagar på doch med nån ny tjej som ska ha commercial jazz, precis vad jag längtat efter att dansa jätteläge nu! =D så de kommer nog bli toppen, det ligger ju sjukt nära lägenheten också, de är niice ;)

men hade så bra alla så hörs vi väl kanske snart igen ;)



Nu längtar jag efter sommar igen!


RSS 2.0