90 Days

har inte bokat nåt än så vi får se vilken dag vi åker, men det är ca 90 dagar kvar tills vi åker till London! LÄNGTAR!

Thank god it's friday

Igår var jag ut och åt med tjejerna på jobbet, vi var på TGI, åt supergod mat och drack mkt goda strawberry mojitos! Hade verkligen supermysigt! Tack för det tjejer!
Ikväll är jag själv, J är och kollar på fotboll med sina kompisar. Har ätit lite sushi och yakiniku till middag idag, mums! Om jag skulle bo själv skulle jag ju inte laga mat ofta, det kan jag ju säga! Är så tråkigt å laga mat till sig själv :S Nu kollar jag på änglagård och sen blir det topmodel och criminal minds ;) Inte helt fel å ha en kväll för sig själv ibland ;)
Ha en underbar lördagkväll allihopa! <3

24 maj

Tjooooohoooo! Känner mig duktig idag! Har varit ute och gått med J, vi gick ner till brunnsviken och sen till hagaparken. Det blev en prommmis på ca 8 km, det var verkligen superhärligt! Var jättefint väder och det är så otroligt fint där i hagaparken! Så när ni alla sundsvallsbor tänker komma ner och hälsa på ska jag ta med er på en promenad där! ;) Så kan vi hälsa på vickan också samtidigt ;)
Igår blev det en joggingtur också, sprang lite längre än vad jag har gjort dom andra gångerna *stolt*

Annars så rullar allt på med jobb och grejer, hade en bra helg i Sundsvall med släkt, Julia och dansshow på söndagen!
Kändes väldigt konstigt å vara på dansshowen utan några barngrupper att ta hand om lr dansa med och inte heller vara med på discon och streeten, kände mig lite offside :P
Men om några år kanske jag står där på scen igen med mina små dansare och kör lilla pelle pingvin, vem vet?



Glad tjej som som precis sprungit 3.5 km stretchar!



Hade på mig klänningen jag fick av mamma i söndags på showen.
Tack mamma! den komemr bli välanvänd i sommar!

It's a very long time!

3 månader är alldeles för lång tid att vänta! Men de blir inge London förrän i augusti hur mkt jag än längtar! Men jag säger bara oj oj oj vad jag ska njuta av billig shopping på Primark och mysiga kvarter när vi väl kommer dit!

Take me to shopping-paradise! Also known as Primark - London! ;)



Love at first sight!

Eurovision

Jag måste bara få säga att jag är så glad över att Saade kom trea i Lördags! annars hade jag fått äta upp mina ord, jag som sa att det skulle gå sååå mkt bättre för han än vad det gick för Anna förra året. jag sa på en gång när hon vann att det här komemr aldrig funka vi kommer åka ut direkt och vad hände? jo johanna hade rätt ;) När Saade då vann i år sa jag, det här komemr funka, jag tror det komemr gå jättebra och vi placerar oss bättre än vad vi gjort sen Perelli vann 99, såå.. Johanna hade rätt igen! (och jag slipper äta upp mina ord och gå med svansen mellan benen ;) Sorry att jag är så ego, men jag borde fan sitta i juryn! ;) haha.

Ps. jag älskar Jedward! Discotjej som man är ;)




Bild från Google

Fotoupdate

orkar inte skriva så mkt, så försöker visa vad jag dom senaste veckorna i bilder ist ;)



I lördags åt vi godsoppa till middag, MUMS!



Crashat telefon!



Sprungit har jag hunnit göra med, fast jag var sjuk och hade feber några dagar..



Tagit promenad runt stan i solen med J och..



..ätit glass



Passade på att ligga i solen och få lite färg medans det var varmt ute!



Var ute och dansade på Gaudi med tjejerna från jobebt i lördags!

Clumsy

ja jag är ju som dom som känner mig väl redan vet, typ den klantigaste människan på denna jord. Så i fredags lyckades jag slänga min nya fina iPhone i golvet så hela skärmen sprack, och den sprack rejält kan jag lova!

Men det var snabba ryck som gällde så jag var och expressbytte glaset i lördags och nu är den som ny igen! Ska köpa ett skyddande skal till den så fort jag får lön! det vill jag lova!



The trainwreck! =/

hmm

dags att blogga kanske? JA!
men inte just nu.. ska lägga in massa blider på datorn sen blir det lååååång update!

All that she wants

Kollade på nittileaks i måndags, dom nämnde Ace of base så jag har nu fått en lite hook-up på dom, lyssnat nonstop senaste sen i måndags :P
Nu är det Grey's som gäller, det är ju det där musikalavsnittet idag, jag var orolig att det  skulle bli ett sånt riktigt musikalaktigt, high school-aktigt avsnitt men tkr hittills att det har varit som ett vanligt greysavsnitt fast med musik. Hoppas det fortsätter så ;)
Igår blev det träning på friskis, var på ett superbra medelpass det kommer det bli fler gånger! Imorn blir det träning igen, vet inte om det blir springa lr friskis, vi får se imorn ;)
Hade bra allihopa!
Saknar dansen! <3

Inspiration

Har varit ute och sprungit idag med, har sprungit 4 ggr de senaste 2 veckorna *Stolt* och det är verkligen inte illa för mig! Idag blev det 20 min löpning utan att stanna, och det känns så jäkla bra! =D Imorn blir det en tur till, lr så blir det friskis, vi får se =)

En av mina favoritbloggar är Frida Grahns blogg, tjejen har grym stil och en riktigt bra blogg; fridagrahn.com (har fortfarande inte lärt mig hur man länkar =/) plus att hon enligt mig verkligen har en perfekt kropp, så hon är min inspirationstjej inför sommaren ;)



Kolla in hennes blogg! fridagrahn.com
=D



Shopaholic

Shoppingjohanna is back! Gud vad jag har shoppat den här månaden! MASSOR! Men fick så bra lön den här månaden så man får ju passa på ;)

Det blev en sväng på stan idag med J, och jag kom såklart hem med en ny tröja ;)



Den här fina fick jag i påskpresent av mormor =D Från Bikbok



Från Gina



Bikbok



Denna fina fick följa med mig hem idag, från Weekday



Älskar dom här shortsen, kommer bli välanvända i sommar, från H&M

RSS 2.0