Lördagsmys

Sitter och myser framför så mycket bättre med J i soffan. Blir inge halloweenpartaj för min del, min mage behöver en lugn helg utan alkohol om den ska bli på lite bättre humör till veckan! ;) Var med J på stan en snabbis och tog en fika och köpte en vinterjacka gjorde jag också ;) Så nu hoppas jag att jag ska slippa frysa i vinter!
Imorn blir det nog en långprommis om det är fint väder sen blir det bara å ta det lugnt och njuta av helg!
Det är förra årets modell av denna, fick den för 630 kr, inte illa va ;)


Kan inte säga nej...

näe, som sagt, jag kan inte säga nej! Måste försöka lära mig det! Så jag ska alltså kliva upp tiidigt imorn för att öppna på jobbet =/ känns lite sisådär :P aja, den här gången var det ju för att stackars Mickis ligger hemma och är sjuk och inet för att schemat strula så de känns ju lite bättre i alla fall ;)
Fotat och redigerat av mig.

Underbara söndag

Har haft en helt underbar dag idag! Började morgonen med frukost i soffan framför ett avsnitt av criminal minds, myspys deluxe! Sen var jag ut på en lång och skön prommis i det fina höstvädret, det avr helt underbart vackert nere vid vattnet och vid brunnsviken med alla orange-röd-gula träd som speglades i vattnet. Just då kände jag mig väldigt lyckligt lottad som får bo i den här underbara stan i en sån fin lägenhet som vi har. dagen ahr efter det fortsatt på samma underbara vis, var in till stan och fick träffa Maria Montazami som jag älskar! Hon var jättetrevlig! Jag har helt enkelt haft en underbar söndag! Nu ska jag fortsätta njuta i soffan med lite ostkrokar och bra film!
Hade underbart allihopa!
Jag ser lite mongo ut men Maria var ju fin iaf :P haha!

USA

the land of dreams, my dream! Jag vill åka nu!
Har suttit och "planerat" en resa till the big country hela dan idag och kollat vad det skulle kosta och sådär. Jag behöver ca 20000 för resan och boende sen tillkommer ju mat och nöjen och shopping såklart ;) så om nån känner att dom vill ge mig några tusenlappar så är dom varmt välkommna ;)
Pleeease take me back!

På bussen

har åkt från uppsala nu, så är snart framme i el stockholmo igen, ska faktiskt bli skönt att komma "hem" igen efter den här helgen. Längtar efter J, känner att jag behöver en låång kram även om jag har kramats med mamma mest hela helgen! Men ibland kan man behöva en pojkvänskram också, inte bara mammakramar!
Men har fått prata av mig lite idag i alla fall så nu känns det bättre! Saknar min morfar massor, önskar mer än allt att han hade levt nu! Hade behövt en morfarkram den här helgen också!
Kan sammanfatta det hela med att det blev en väldigt kramig helg, och det är ju inte helt fel det heller!
Internet är lite för segt för att jag ska kunna lägga upp en bild, så det får bli en annan dag!

..

den här helgen blev inte alls som det var tänkt, men jag hoppas att vi ska kunna lösa det idag! Vill inte åka tillbaka till Stockholm med det här hängandes över mig!
See when I see you!

London part 4

Houses of Parliament















Det blev en del fotat i London med, det här är en del med de mest kända landmärkena som motiv!

Är lite sugen på att beställa hem typ 3 st canvastavlor med mina foton på, älskar ju London så kanske blir nån av dessa, vad tkr ni?



I'm coming home!

Åker till Sundsvall i helgen! Ska bli så mysigt, ska få träffa mamma och pappa och mormor och småkusiner och julia och ida och försöka hinna smita ner på dansen en snabbis också. Åh nu längtar jag massor till nästa helg!
Sundsvall, here I come!



Ida på den lilla bänken på esplanaden i somras

Mer imorn...

Hade ännu massa fler bilder från London så det kommer fler inlägg i den stilen ;)
Har precis sett första avsnittet av grey's, det är lite hatkärlek med den serien, tycker den är jättebra men blir alltid så irriterad på alla intriger och att allt ska gå på tok hela tiden :P Men alla som känner mig vet att jag föredrar lyckliga slut och även lyckliga hela tiden ;)
Nu ska jag  kolla på nya serien Body of proof och sen blir det sängen.
Godnatt!
Jag och sötaste Julia på Vapiano i somras!

London part 3

Det må vara det mest turistiga som finns men den är bra fin ändå den där klockan!



Vi såg en liten skymt av London Eye





Vi åt lunch på Cinnamon Bar som tillhörde Marriot Hotel, godaste salladen jag har ätit nån gång tror jag



J på väg mot Harrods



Utanför Harrods, redo att dregla över alldeles för fins skor och väskor!





Trafalgar Square











(Kommer fler bilder senare idag)

Tomorrow

Imorgon ska jag lägga upp dom sista bilderna från London, lovar! ;)
Just nu sitter jag och kolalr på vad hände med.. faktiskt lite roligt program, kul å se vad "före detta" kändisar gör nu för tiden ;)
Men jag ska snart dra mig mot sängen, hade bra allihopa så hörs vi imorn!
Jag och Ida i somras <3

tack

till alvedon och nezeril nässpray, jag mår nu lite bättre i alla fall och jag kan andas hyfsat normalt igen! Yeey!

...

jag är rastlös och kan inta andas! jag säger bara en sak; BLÖÄ!

sjukling... igen =/

Nu sitter jag här igen med feber, ont i halsen och ett huvud som håller på att sprängas i bitar =( Gick hem från jobbet halv 11, då gick jag och köpte mig en burk med Ben & Jerry's, det var mkt gott!  ;) Har ätit glass och sovit idag, det är typ det jag har gjort, nu har jag tagit mig från sängen till soffan och ska se på mammorna och sen fruarna efter det vänta sängen igen så jag kan gå och jobba på onsdag iaf =)
Ligger och drömmer om resor..

RSS 2.0