Lillebrors student!




























LONDON!

Vi ska till London! vi ska till London! =D Om 60 dagar åker jag och älskling till London igen! Jag längtar som bara den! =D Ännu roligare är att Emma och Andre ska följa med också! Så den 18:e augusti bär det av ;) ska bli så jäkla härligt! =D Jag vet i alla fall att jag ska shoppa som bara den när jag kommer dit, tänker åka med tom resväska denna gången ;) LÄNGTAR! =D




För jag har tagit studenten..

..för tre år sen, tre år?! är ju jättelängesen ju! :P Idag ska jag på skvadernstudent och fira min söta danshanna som går ut idag. Det ska bli så mysigt så! =D Innan det ska jag till Ida och hälsa på hennes lilla bebis Agnes (hennes hund! ;) och efter det blir det lunch på stan. Med andra ord kommer nog detta bli en toppendag! :D


Nu bär det av..

.. mot sundsvall!!! lr ja imorn :P har alldeles snart packat klart, ska bara slänga in en bild på vad jag hade på mig igår när jag och J tog en snabbis på stan, vart så nöjd ;) haha, ego :P



tröja - weekday // shorts - hm // skor - converse


Burned

Har legat ute i solen nästan hela dan idag, det betyder att jag är röd! Jätteröd! :P Det bränns lite grann bak på ryggen och i nacken :P men så går de när man inte smörjer in sig, men de är lika bra och bränna sig nu på en gång så kanske jag slipper senare i sommar! Tog även årets första dopp idag! *Stolt* blev 2 dopp till och med, har varit galet varmt här idag så var tvungen å svalka mig lite. Det var liite väl kallt i vattnet för att jag skulle ligga i nån längre stund, det var mest bara ner och upp igen som gällde. Men om nån vecka så ska man nog kunna bada massor! :D



Enda beviset på att jag blivit blöt över huvudtaget idag, mina halvt blöta vader, torkade ju så snabbt! :P




for you <3



Underbar kväll vid brunnsviken igår med min underbara pojkvän, kunde inte bli bättre! =D

gomiddag, vin och promenad

gomiddag och vin - check! Nu blir det en prommis i det underbara vädret med älskling, ska ta med mig kameran och fota lite i det här fina kvällsljuset! :)

Hoppas ni alla får en superduper fredagskväll!


SOMMAR!

Guuuud så varmt det är ute, verkligen riktig sommar ute nu! jag hoppas att de håller i sig resten av sommaren! ;) Jag hoppas det är lika varmt imorn med, då ska jag ta med mig plugget till stranden och schteeeka hela dan ;)

Nu ska vi äta lite god fredagsmiddag och dricka vin ;)


Pluggish!

Har faktiskt varit duktig idag! har pluggat i några timmar och tror faktiskt att det har fastnat lite mikroekonmi i huvudet på mig nu! ;) vi får hoppas det för på söndag är det dags för tenta =/ Snälla ni håll tummarna för att jag ska ha lite flyt på söndag! ;) Har varit supervarmt ute idag så jag låg en stund i solen på eftermiddan också ;)

Var ute på en joggingtur förut, känner verkligen att min kondis blivit bättre efter att jag kommit igång riktigt men träningen. Jätteskönt! :D Och magen ahr blivit liite mindre också, och det känns ännu bättre! börjar känna mig som mitt gamla jag igen!

Är jättesugen på att ha en mysig picnic i helgen, måste försöka få med nån annan på det också! ;) Finns så himla mkt fina parker och "gräsplättar" i den här stan, perfekt picnicstad! ;)



Picnic, kubb, skitsnack och en kall cider, who's with me? ;)



Sommar! <3

Crazy day!

Har varit galet på jobbet idag, det var inte jättemkt folk men så det räckte och blev över ändå! Men det har varit konstant med fok heeeela dan, har jobbat 10-19 och vi har haft kö hela tiden med ett break på typ 5 min sammanlagt. GALET! Och varmt är det, svetten rinner verkligen under skjortan, men känner sig inte fräsch när man slutar kan jag säga! Kommer inte bli nån rolig sommar i den där bastun!

Imorn är jag ledig så, ska plugga hela dan, yippie! :P
Hoppas det är fint väder imorn med, då ska jag ligga ute i solen och få lite färg samtidigt! Förena nytta med nöje ;)

Njut av sommarvärmen medans den är här allihopa! ;) (även om det är svårt på jobbet iblan :P)


RSS 2.0