finally

Min älskling pälskling har gått och blivit lite småsjuk och det har pappa med så det blir inget lidingölopp för nån av dom imorn. Vilket betyder att jag inte heller kommer vara där och kolla (såklart) Så imorn ska jag åka till väterås och kolla på tävling och träffa alla mina underbara danstjejer från Sundsvall och Ann och Suzi såklart! Jag saknar verkligen alla er där hemma massor!

Vi ses imorn, guud så kul det ska bli! :D



Tävling i Västerås för ca 2 år sedan

trööött

Nu har jag dansat jazz, och ojojoj vad kul det var! =D Jättebra klass, massa teknik och bra stretch, och underbar koreografi, riktig lyrisk koreografi, det gillar vi starkt! =D

Nu har jag proppat i mig lite mat, var vrålhungrig när jag kom hem. Ska kolla klart på csi sen blir det sängen, jobb imorn igen så är nog bäst jag försöker sova lite ;) Ska dansa imorn med, fast på friskis men det var grymt bra konditionsträning, nonstop dans i en timme, man står inte still en sekund!



Mina muffins som jag gjorde idag


That jazz

Imorn är det dags första jazzpasset på doch (danshögskolan.) jag är lite nervös faktiskt, har inte dansat riktigt på huur länge som helst så det känns som att jag kommer vara galet lost imorn, har ju valt den svåraste nivån också, ingen bra ide kanske =S aja vi får se imorn. Måste ta och pallra mig iväg på nån commercialklass för Michel nånting framöver också, saknar hans klasser sjukt mkt!

Ska vara ledig imorn också, det ska ju bli nådigt skönt ;) var alldeles för mkt personal på jobbet så Anna frågade om jag ville vara ledig och självklart ville jag det ;)




Pappsen

Nu har pappa vart här och ätit middag med oss, längsen jag träffade honom nu så det var skönt och sitta och prata lite grann =)
Har anmält mig till ett au pairmöte nu i alla fall, så får vi väl se om det verkar som nåt för mig, men jag känner mig verkligen jättesugen just nu i alla fall =) men ett helt år är ju ganska länge och att inte fira jul med mamma och pappa känns ju lite konstigt =/ men allt lär väl lösa sig, hoppas jag ;)

Nu ska vi kolla på vänner och äta chokladbollar =D




Mamma Mia

Idag har jag varit duktig och städat och rensat garderoben (Jonathan har hjälpt till lite med ;) har städat bort 27 plagg ur min garderoben :O vilket betyder att jag borde få köpa 27 st nya i London, right? ;)
Nu är det fritt fram att komma och hälsa på i alla fall, nu när det är städat och fint! Tycker om att få besök så det är bara att dyka upp!

Johan kom idag och åt lite tacos med oss, det var mkt trevligt! Nu sitter vi alla tre och kollar på mamma mia och dricker te och äter choklad, en helt perfekt söndag tycker jag ;)



Älskade stugan


I suck

Jag suger verkligen på att blogga! sorry :P

Nu sitter jag här i soffan i våran extremt skitiga och stökiga lägenhet (ingen får komma och hälsa på utan förvarning, så jag hinner städa) och kollar på vänner, älskar vänner helt klart bästa serien! (efter sex and the city så klart, men det är så självklart att det inte behöver nämnas tycker jag)

Sen sist har det inte hänt så mkt i mitt liv, mest bara jobbat, vart hemma i sundsvall har jag varit iof men annars ahr jag bara jobbat.
I mitt huvud har det dock hänt en hel del, jag har bestämt mig för att jag ska läsa till lågstadielärare iaf så det är ju ett framsteg på den fronten, dock inte när jag ska börja. Är ju så sjukt sugen på att åka iväg utomlands ett tag, vill till USA lr the land down under. Så at the moment är jag inne på att åka som au pair till usa, men hinner väl ändra mig några gånger :P Jag har i alla fall tagit första steget och anmält mig till et möte om 2 veckor för att få lite mer information.

Vi har fått lägenhet också btw, flyttar in 1 november och 10 november åker vi till LONDON! =D Längtar så jag döör!

Thats it for now, ska försöka skärpa mig på uppdateringsfronten!




RSS 2.0