Last day of peace..

Sista dagen jag är ledig idag, imorn vankas det jobb igen. Ska bli skönt å komma tillbaka till rutinerna igen och inte bara gå hemma och hänga hela dagarna, man blir så slö :P
Idag har jag vart och ätit lunch med J på macho texmex, första gången vi åt där och det var väldigt gott, så det kan rekomenderas. Dock kanske inget supermysigt ställe att gå till och äta middag men perfekt som lunchställe! :)
Nu ska jag dra iväg på ica och handla lite innan det ska lagas middag här.
Hoppas ni har en bra lillördag allihopa! ;)
Ps. Skulle just nu kunna gå upp och skjuta våra grannar, det har bankat i golvet konstant sen jag kom hem för 45 min sen. Fattar inte vad dom håller på med!?

It's dead

Nu har min dator sagt godnatt, och denna gången är det nog för alltid. Var och kollade på en ny igår, undra om den kände på sig att den skulle bli utbytt? Stackarn =(
Jag har i alla fall världens beslutsångest gällande vad jag ska köpa för ny dator, blir endera en sony vaio lr en macbook pro, lite hjälp tack! ;)
Ni får därför vänta lite på Londonbilderna, orkar inte lägga över allt på J:s dator. Men förhoppningsvis så dröjer det inte så länge förrän jag har en ny fin dator här hos mig ;)

Vad hände nu?

Det är fredag kväll och jag har både naturgodis och choklad framför mig och jag väljer ändå att äta ett äpple. Det är nog första gången det händer ;) men dom såg så himlans goda ut där dom låg i skålen och det är ju faktiskt väldigt gott med äpplen nu på hösten. Dom smakar och luktar lågstadie och tidiga morgonpromenader till skolan med Emma och Julia med morgondaggen i gräset.

Oj så nostalgiskt och fint det blev där på slutet, nu blev jag sugen på att kolla i gamla fotialbum och bara vara nostalgisk, attans att allt sånt är kvar hemma i Sundsvall...


Dagen idag

Idag har jag vart in till stan och klippt mig, det var verkligen jätteskönt. Efter det blev det sushi till lunch och sen lite shopping på gina. Så det har varit en riktigt bra dag idag. Men blev lite besviken på sushin efter att ha ätit den godaste sushin ever i london (bilder kommer på det senare). Aja, så kan de gå ;)

Nu ikväll är det fredagsmys framför tv:n som gäller, har ätit god mat och nu ska här smaskas choklad och dricka cola :D Lillebror har även varit här en sväng, lillebror som gått och blivit stor. Han flyttade nämligen till Norrköping idag, lr han flyttar på riktigt på söndag men han har kört ner grejer idag. Känner mig lite gammal nu när han har blivit så "stor" att han har flyttat hemifrån och börjat på universitet liksom. haha.

Mattias har pappas bil med sig och har lämnat den här hos oss medans dom är ute och gör stan så tänkte låna den lite grann imorn medans dom sover och åka på Ikea och handla lite smått och gott till lägenheten. Tycker om att ha bilen här nere ibland, det är så mysigt å köra här och ta små utflykter till Ikea osv. man känner sig så vuxen! haha. :P



Nyklippt!

London - Shopping

Vi börjar med den viktigaste delen av Londonresan, nämligen shoppingen ;) haha! Det blev en hel del shoppat men ändå inte sååå mkt som det hade kunnat bli när jag är i farten ;) Handlade det mesta på primark, vi började där så efter det tyckte jag att allt annat var dyrt, haha :P Jonathan gjorde dock en del riktiga londonfynd och kom hem med 8 st skjortor från fina skjortmakare på Jermyn Street, inte illa va? ;)

Här får ni lite bildregn på mina fynd, ber om ursäkt för att det är så dåliga bilder men har inge batteri i min systemkamera så fick ta med iPhonen :)



Klänning - Forever 21, blebv ett par jeans därifrån med men de ligger i tvätten ;)



Klänningar - Primark



Blus - Primark



Blus - Primark, den är mkt grönare i verkligheten men den ville inte fastna på bild idag ;)



Tröja - Primark, Converse - Schuu, jag tkr att deras flagga är väldigt fin som ni kanske ser, kom hem med ett paraply med flaggan på också ;)



Blus - Primark, T-shirt - Primark



Myskläder från Primark



Underkläder och väska - Primark



Skor - Primark, Love them!



Inför vintern ;) Uggs - Primark


Hemkommen

Nu är vi hemma igen, har haft det helt underbart i London! Har fått mersmak och vill tillbaka på en gång!

Ska skriva mer om vad vi gjort och lägga upp en himlans massa bilder men det orkar jag inte just nu ;)



Trött Johanna

4 timmar kvar

Nu är det bara 4 timmar kvar tills det är uppstigning och vi beger oss till arlanda! Ääääntligen! :D

Vi har spelat spel och myst här hela kvällen, men nu ska vi försöka sova en stund innan vi ska upp igen.

Hade bra här hemma allihopa så hörs vi om en vecka!




15.05

Nu är jag snart redo att åka, har förberett allting klart nu, det ska bara ner i väskan. Tyvär så ska jag bestämma mig för vad som ska ner i väskan också... så lång har jag inte kommit än. Har i alla fall tvättat och strukit lite nu och lagt i ordning alla viktiga saker som jag inte får glömma, som pass, pengar, medicin etc. Så det ända som är kvar nu är som sagt att få ner allt i väskan, duscha, laga middag och sen kommer Emma och André! Sen ska det bara sovas några timmar sen åååååker vi :D :D
Näe nu ska jag sätta lite fart och försöka bli klar med den där packningen! Vi hörs lite senare!

Checklista



Det är en del kvar, men ska ju ha nåt å göra imorn med ;)

It's getting closer

Nu är det inte långt kvar, London närmar sig med stormsteg! :D Håller på och knåpar ihop en packlista nu, så jag inte glömmer nånting imorn när jag ska packa ;)

Har fått upp tavlorna i "köksdelen" av vardagsrummet idag med, det blev jättebra! Måste få upp taklampan också, men behöver en ny sladd och kontakt till den och det var inte det lättaste att hitta kan jag säga! Ska ge mig ut på jakt när vi kommer tillbaka från London, då ska även gardinstänger skruvas upp. Börjar bli riktigt grym med den där slagborren nu kan jag säga ;)

Och tack för tipset Fia! ;)



Det blev väldigt vitt i det här hörnet, men det är så mörkt så det behövs! Lampan ska inte stå där sen, men den får funka nu när vi inte har nån taklampa. =)




Jag tkr inte om rubriker.. =/

Vet aldrig vad jag ska skriva för rubrik.. nån som har nåt tips på hur man kommer på bra rubriker? Please tell me!

Idag har jag vart in till stan och fixat lite grejer inför resan. Var på centralen och växlade pengar så då passade jag självklart på att gå in på jobbet och säga hej, måste erkänna att jag saknar jobbet lite grann. Kanske inte själva jobbet så mkt men alla jag jobbar med, för det är ett rätt mysigt litet gäng jag har där på centralen ;) Det är dock väldigt tråkigt att Lollo har slutat och när jag kommer tillbaka kommer Louise också vara borta kommer sakna er på dagarna tjejer! Det är så tråkigt att bara vara hemma och inte träffa folk och inte ha nån annan än J att prata med :P Man glömmer lätt att jobbet är så mkt mer än bara en inkomst, det är så mkt socialt med! Det ska jag försöka komma ihåg när jag får börja jobba igen, uppskatta det lite mer för allt runtomkring och inte bara gnälla över att det är tråkigt. (Nån kan eventuellt behöva påminna mig om dettta om en månad!)

Ojoj, nu blev det djupt här också, det är inte ofta i denna bloggen inte ;) haha.

Vad jag skulle säga var att jag har vart och växlat pengar till London idag, sen var jag på telia och kollade hur man stängde av internet på telefonen så jag inte får en så dyr teleräkning när vi kommer hem sen. Man har ju hört en del skräckhistorier om att det har kommit räkningar på flera tusen, och det vill jag ju inte! :P Det blev en sväng på biblo med och lånade lite fler böcker till min Astrid LIíndgren-kurs, så känner att jag har avrit rätt så produktiv idag, don't you agree? ;)

Nu kommer snart Emelie och Saga hit, dom ska sova här inatt eftersom dom ska på nån kurs imorn så vi ska väl catch up lite, är superlängesen vi sågs!



Fina Kajsa och Emelie på Hannas student





?

Nu är frågan rosa eller beiga tånaglar???? Some help please?




Sunday Times

Idag har, liksom alla andra dagar, varit en lugn dag utan speciellt mkt innehåll ;) Var i alla fall upp och tvättade i morse så har ju uträttat nånting iaf! Sen tog jag en lååång och skön promenad, strosade runt lite i skogen och längs vattnet, supermysigt! Hittade en jättefin badklippa, så blir de inge mer badväder den här sommaren så vet jag ju vart jag ska vara nästa sommar i alla fall!

Nu håller jag på och fixar naglarna (det bästa med att inte jobba, målade naglar!) och kollar på Sällskapsresan - SOS. Blev så sugen att se den när jag såg alla båtar nere vid vattnet ;)



Gick lite vilse i skogen och stötte på en graffitivägg, kändes lite felplacerad =P


107

Nu är det 107 timmar kvar tills vi sitter på flyget till London, känns som alldeles för länge! Längesen jag längtade så här mycket efter nånting! Det ska bli så himlans mysigt, och jag säger bara "OMG" vad jag ska shoppa loss! Har vart så duktig och sparat hela sommaren så nu ska det sprättas pengar kan jag lova ;)

Idag är somamrvärmen tillbaka, we like it! Men bara därför så blev det en sväng på Ikea för oss, men vi bestämde oss för det innan vi gick ut och kände hur varmt det var så det fick bli Ikea ändå ;) Det ska vara varmt imorn med och om så är fallet tänker jag ta med mig en bok och en filt till en klippa och pressa ur det sista ur solens strålar!

Ikväll laddar jag inför London genom att kolla på mina Hugh Grant-favoriter; Bridget Jones och kanske Notting Hill senare ;)



Snaaart!

Nu är det fredagsmyyyys!

Lr det har varit, snart slut på fredag ju ;) Har haft en kanondag idag, tog mig en lång skön sovmorgon. Det får man när man är sjukskriven ;) haha. Och nu har jag och J ätit tacos, kollat på film, ätit godis och druckit cola, MUMS!

Vi var sen och handlade lite på Ica Maxi och sen har jag fixat lite här hemma. Har borrat med slagborren, och det var förvånansvärt lätt, det gick ju på ett kick så var det klart, puh! säger jag ;) Trodde det skulle vara jättesvårt att hålla i den och borra på rätt ställe, men icke då! Så nu har jag gjort klart hela sovrummet, känns jätteskönt att det börjar ta form här hemma! =D

Imorn var de tänkt att vi skulle spela brännboll med jobbet men de verkar inte som att de är nån annan än jag och Johanna som tänker dyka upp så de blir nog inget, trååkigt! Tkr jag iaf! Hade vart mysigt med lite brännboll, men nu hoppas jag på att det ska bli varmt och soligt imorn ist för jag vill baaada! Har inte badat klart för den här sommaren än, vill mera! ;)



Kvällsdopp i Brunnsviken, hur mysigt ser det inte ut?



Sovrummet, det kanske kommer upp lite fler tavlor så småningom men det får duga för stunden i alla fall!


It starts to get dull

Idag har jag inte gjort många knop alls. Sov rätt länge innan pappa kom förbi med nya borrar, den ville inte så länge igår när pappa var här så det behövdes införskaffas nya. Nu har vi nya så imorn ska här borras lite igen. Sen har det som sagt inte hänt mkt alls här i hus 33 A. Har läst lite om Astrid Lindgren och kollat lite på criminal minds, när kl blev 17 så fick jag lite halvpanik över att jag inte klivit utanför dörren på hela dan så då tog jag mig en långsam liten prommis på 30 min. Och nu sitter jag här igen och är så hemskt rastlös, vet inte vad jag ska göra. Jag som brukar älska å sitta å dökolla på TV och göra ingenting, det är ju typ det bästa som finns lr? Men inte när man gör de hela dagarna har jag nu kommit fram till. Tror att rastlösheten har liiite att göra med att jag snart räknar ner sekunderna tills vi ska till London, haha. Jag vill åka nu, nu, NU! Men nu ser de ju ut som att vi kommer komma iväg i alla fall, det verkar ha lugnat ner sig lite grann, åtminstone om man ska lita på svenska nyheter. Och det gör jag nu ;)



Foto och red. av mig

Fix och trix idag

Klev upp med tuppen imorse! Lr nja det var väl å överdriva lite, strax efter 8 masade jag mig upp ur sängen. Gick till vårt husvärdskontor för jag skulle kolla vart vårt förråd ligger, och det var dom så snälla å berättade för mig så nu ska jag se hur det ser ut och traska dit med lite grejer.

Planerna idag är ju som sagt att få lite grejer till förrådet sen ska jag måla på det sista vita på väggarna och ikväll kommer pappa hit på middag. Han ska även ta med en slagborr så vi kan hänga upp lite tavlor och sådant, han ska nog få hjälpa mig att borra lite så inte hela väggarna förstörs :P Jag börjar bli riktigt bra på det här med att vara hemma och greja, man kanske ska bli hemmafru ändå? Skulle de va nåt tro? Näe, gud vad tråkigt det skulle bli efter ett tag!

Nu har jag sett 2 avsnitt SATC och ätit frukost i slowmotion så nu är de dags å röra på stjärtmusklerna lite tror jag!

Ha det fint idag nu alla därute!



Jag och Emma på midsommar

Nästan så jag vill grina...

Jag ska väl inte börja tänka så redan eftersom det är mer än en vecka kvar tills vi ska till London, men just nu verkar dom ju inte vilja ge med sig?! =( Jag fattar inte grejen, hur kan man tycka att det är kul att bara "förstöra" en hel stad (städer) bara för att? Det finns verkligen folk som är helt j*vla dum i huvudet!

SLUTA UPP MED ATT FÖRSTÖRA MIN SEMESTER!

Förlåt att jag är lite självisk nu men jag har längtat och längtat efter det här i flera månader! Så snälla alla där ute håll tummarna för att läget blir bättre om några dagar!



Jag vill dricka chailatte på Starbucks nästa torsdag, please let me!

Vinden har vänt

Första morgonen utan magont! Yeeey! Det känns otroligt skönt, annars hade jag väl kanske fått åka in till sjukhuset igen och det vill jag inte! Det var så fruktansvärt tråkigt! Men nu är jag glad! Är magen glad är människan glad brukar man ju säga och det stämmer ju verkligen bra idag! =D

Kändes lite tomt i lägenheten imorse när inte mina sötnosar var kvar, är så mysigt med sällskap på morgonen tycker jag. När man sitter och äter frukost och bara myser i pyjamas! =D Så Ida och Julia ni är varmt välkommna tillbaka! Förhoppningsvis så mår jag lite bättre nästa gång med så kan vi umgås ännu mera!

Nu ska jag ta mig in till jobbet och ordna med lite papper och sånt tråkigt, sen ska jag dricka en stor kopp te med mina kära jobbkamrater! Myyys!



Jag och älskling på skansen


det blev liiite mera ledigt..

Har nu haft 3 veckors semester, men min mage tyckte tydligen inte att det var tillräckligt. Jobbade 1 dag sen blev jag inlagd på sjuka huset för jag var så dålig i magen... och nu är jag sjukskriven till sista augusti. Så det kan gå va?
Så nu hoppas jag på att vädret i alla fall ska vara på min sida månaden ut så man får njuta lite ;) De tkr jag att jag är värd med tanke på att jag kommer vara rund som en boll efter några veckor med den här medicinen jag fått!

Ska försöka vara duktig å göra klart lite skolgrejer och sånt nu när jag helt plötsligt har en himlans massa tid över ;) Sen har vi ju en helt ny fin lägenhet som ska inredas och fixas i ordning och en gammal som ska städas ur, så jag ska nog få tiden att gå!

Ska se klart film nu sen blir de hoppa i säng för imorn ska jag upp och tvätta kläder, kommer bli en sån duktig liten hemmafru dom här veckorna, haha, lr NOT! :P



Längtar efter att få klämma i mig en sån här när vi åker till London!


RSS 2.0