Dagen idag

Idag har jag vart in till stan och klippt mig, det var verkligen jätteskönt. Efter det blev det sushi till lunch och sen lite shopping på gina. Så det har varit en riktigt bra dag idag. Men blev lite besviken på sushin efter att ha ätit den godaste sushin ever i london (bilder kommer på det senare). Aja, så kan de gå ;)

Nu ikväll är det fredagsmys framför tv:n som gäller, har ätit god mat och nu ska här smaskas choklad och dricka cola :D Lillebror har även varit här en sväng, lillebror som gått och blivit stor. Han flyttade nämligen till Norrköping idag, lr han flyttar på riktigt på söndag men han har kört ner grejer idag. Känner mig lite gammal nu när han har blivit så "stor" att han har flyttat hemifrån och börjat på universitet liksom. haha.

Mattias har pappas bil med sig och har lämnat den här hos oss medans dom är ute och gör stan så tänkte låna den lite grann imorn medans dom sover och åka på Ikea och handla lite smått och gott till lägenheten. Tycker om att ha bilen här nere ibland, det är så mysigt å köra här och ta små utflykter till Ikea osv. man känner sig så vuxen! haha. :P



Nyklippt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0