Dream coming true <3

Vi har nu kommit hem från London, har vart en underbar helg, med alldels för mkt shopping, fick nästan inte igen väskan på vägen hem :P Det kommer bilder senare, både på shopping och turistande, vi har fått känna på riktigt Londonväder också, mulet och regn alla dagar förutom den dan vi kom, var kallt att sitta på open roof-bussarna i regn kan jag säga, fast vi satt under tak då det regnade, men blev kallt ändå :S

I lördags lyckades vi få tag på biljetter till Mamma Mia-musikalen på West End teatern Prince of Wales theater, verkligen en dröm som gått i uppfyllelse att få se den i London! Nu kan jag kryssa av det från min Bucketlist! ;) Tackar Jonathan för att han övertalade mig att vi skulle gå dit och kolla om dom hade några biljetter, jag trodde att det skulle vara fullt så trodde inte de var nån ide, tur att min kära pojkvän är så bäst säger jag bara!

Såg så underbart ut att få stå på den där scenen och dansa och spela teater! Så funderar stakt på att börja med teatern igen! Vill upp på en scen igen, NU! Om jag kunde sjunga skulle jag lugnt bli musikalartist!



Ingen vidare fin bild, men jag var vääldigt glad i alla fall! ;)



den var så sjuukt bra!







RSS 2.0