Nyår

Har sett burlesque idag, igen! Haha :P Älskar den filmen, dans, sång och ögongodis kan de bli bättre? ;)
Christina Aguilera är så gryymt vacker i filmen också
Såhär vill jag se ut på nyår, smink och hår alltså! ;)

Fudge

Trodde att mitt knä hade blivit bra igår nästan, kunde gå jättebra och det gjorde inte så ont när jag böjde på det heller, så ajg kanske gick runt lite för mycket på det igår för nu gör de ont så in i h*vete, det liksom molvärker i det hela tiden, och det mina vänner är inte speciellt roligt! Så nu ska jag ta och knapra i mig några alvedon så blir det förhoppningsvis lite bättre =)
Mina fudge blev supergoda igår i alla fall, den som vill är välkommen hit å provsmaka och hålla mig lite sällskap ;)

Give me some snow!

Som många av er kanske har förstått så har jag ramlat och slagit mitt knä. Lyckade snubbla över en kartong på jobbet och trodde att det gick ganska bra till en början så jag haltade runt på mitt halvonda knä hela dan. Men frampt eftermiddagen började det bara göra ondare och ondare och igår när jag vaknade kunde jag inte gå på det över huvudtaget. Jag åkte in på akuten igår eftermiddag och fick höra att det var en sträckning i ett ledband och en blödning på baksidan så nu är jag sjukskriven från jobbet i 2 veckor. Jag som precis hade kommit gång med jobb och träning igen! Så himla surt! =( Men men, ska försöka roa mig på bästa sätt de här 2 veckorna och hoppas att mitt knä slutar göra ont!
Nu ska jag halta mig iväg till affärn och handla med Johan sen ska jag göra pepparkakor! =D
Ha en trevlig första advent allihopa!
Jag vill ha snö nu!

Molly

Igår kväll fick jag ett sms av pappa där han berättade att våran katt Molly hade varit borta i några dagar men att dom nu hade hittat henne, men hon hade blivit påkörd och krypit in under grannens garage och somnat in.. MIn sötaste och finaste Molly-bus är nu alltså borta för alltid och det känns verkligen hemskt! Trodde inte jag skulle bli så ledsen av att hon är borta, men grät mig nästan till sömns igår och har inte varit på speciellt bra humör på hela dan idag. Hon kommer bli otroligt saknad, världens goaste lilla katt!
Min finaste och gosigaste Molly <3

Söndag

Har en ganska tråkig dag idag, men har ingen ork att hitta på nåt speciellt heller, så kollar på OC och slapapr i soffan :P
Jag har dock gjort en liten ansträngning och gjort klart några julklappar och även slagit in dom, inte illa va! ;) det är ju faktiskt inte ens december än ;) Har ätit risgrynsgröt och druckit julmust till lunch också, kändes nästan som att det var jul redan, bara snön som saknas!
Nu väntar jag på att min kära bror ska komma hit så ska vi åka en supersnabbis på ikea, vi är i enormt stort behov av fler glas! På nåt konstigt vis så finns det aldrig några rena ^^, ääven när vi typ precs har diskat :P Sen ska jag bjuda på mat innan han åker hem till Sundsvall igen.
Längtar redan lite efter att det ska bli vår och sommar igen!

Plask

Har varit och simmat idag och gud så skönt det var! 45 min låg jag i vattnet och plaskade och simmade 1 km tror jag, om jag räknade rätt :P haha! Var där på förmiddan tillsammans med alla pensionärer i Mörby, det var vattengympa samtidigt som jag var där så det hade väl sin förklaring ;)
Ska försöka komma iväg och simma lite oftare, är riktigt skönt och tror nog att min rygg kan behöva den träningen nu när jag inte dansar så mkt som jag har gjort förut =)
Ikväll blir det tacosmys med J och sen blir det nog nån film och mys i soffan.
Ha en trevlig helg allihopa <3
Vad skönt det hade varit om det var denna pool jag hade simmat i idag! ;)

Nu håller vi tummarna!

Ska tillbaka till vårdcentralen i eftermiddag och ta ett nytt blodtryck, så nu hoppas jag att det gått upp! Så snälla håll alla tummar och tår där ute! ;)

15.08

Det blev en prommis med J förut vi gick på en jättefin skogsstig som jag hittade igår vid Ulriksdals slottsområde. Är verkligen helt underbart väder ute idag, solen skiner och det är alldeles lagomt kallt, sådär så man blir lite rosig om kinderna. Jag borde verkligen bli bättre på att komma ut en lite stund varje dag, bara så man får lite frisk luft och lite dagsljus på sig åtminstone, man blir ju så himlans mycket piggare!
Tog precis ett varv med dammsugarn i köket och vardagsrummet, och när jag ställt undan den i städskåpet igen och skulle öppna skafferidörren då kommer ett flingpaket flygande rakt ut och attackerar mig så de blir flingor överallt, då var det bara å ta fram den igen! Tror ni jag blev lite less lr? svar: JA! Så nu ska jag se på topmodel med gott samvete, har ju faktiskt dammsugit dubbelt idag! ;)
Tog så fina bilder med telefonen i skogen men jag får inte in dom på datorn =/ hjälp någon?



Från första hösten i Sthlm!



Tuesday

Har haft sovmorgon idag, såå skönt! ;)
Igår hade vi stora tvättdagen här, hade 6 ikeakassar med tvätt. Men nu är vi ikapp lite på tvättfronten. känns mkt skönt!
Ska ta och masa mig upp från soffan och slita mig från OC och gå på en prommis i det fina vädret nu!
See you later alligator!

Nyfunnet


Dolce far niente - Ljuvligt att göra ingenting



Daddy's day

Grattis bästaste pappa på fars dag!

Här i Stockhom firar vi med lax och potatis till middag och med pappa 40 mil bort tyvär!
Nu får vi bara hoppas att mina 2 bröder som fortfarande bor hemma kommer ihåg att det är fars dag också ;)
New York - Ska vi inte åka tillbaka snart pappa? ;D


finally an answer!

Har den senaste veckan varit jätteyr i huvudet och nästan svimmat flera gånger. Har inte haft en aning om vad det har varit för fel, trodde att det var för att jag var stressad och sådär eller att det avr nåt med magen men det har inte rikitgt hjälpt att jag varit hemma och tagit det lugnt. Var iaf till distriktssköterskan idag och mätte mitt blodtryck, och det det var jääättelågt. Så nu har jag ju fått ett svar på varför det snurrar i min skalle hela tiden och det är otroligt skönt! Det går inte att göra så mkt åt det dock så nu ska jag försöka dricka så mkt vatten det bara går och ha lite extra salt på maten så kanske det blir lite bättre ;)
Så imorn ska jag jobba igen, ska bli skönt, är döless på å vara hemma nu!
Foto och redigering av mig.

När jag fyller år (om några månader)

Då vill jag ha en sån här tårta! Sååå fin och den ser ju riktigt god ut också! ;)
Bild lånad från dirty dancing-gruppen på FB!

London part 5

Mojitos på Friday's <3



Min favvismat på Friday's!













Framför Westminster Abbey



Buckingham Palace



St James Park





Fish n ships är ju lite av ett måste när man är i England



Hur vet man att man är i London? Röda telefonkiosker och röda dubbeldäckare!


För att summera våran Londonresa lite så blev det mest shopping och turistande! Vi hade väldigt varierat väder, endera sol lr regn. Men det var i alla fall ganska varmt alla dagar så vi slapp frysa ;)
Nästa Londonresa blir det mindre fokus på turistande och mer fokus på att strosa omkring på alla smågator och hitta små smultronställen! Vill åka tillbaka igen! =D

RSS 2.0