29 april...

...och det är min bästastes födelsedag idag! så ni som inte grattat henne har nu en halvtimme på sig! ;) Om bara en vecka så kommer hon hit till el stockholmo också =D ska bli såå mysigt,  I can't wait!

Nä nu ska jag sova..

Godnatt <3

<3

http://www.youtube.com/watch?v=5hCTitsi-T4&feature=related

såå fint! jag vet inte hur man gör för att länka.. =/ men gå in på denna!  Ni kommer inte bli besvikna!

Bounce <3

Igår var den bästa dagen i mitt liv men också den sorgligaste. The Last Bounce är det finaste jag sett i hela mitt liv, hela showen var gryym och de körde på gammalt som nytt och med massa extradansare, sååå bra! På slutet så satte de sig i en ring på stolar och dansade tillsammans med glada ansikten, de såg så lyckliga ut så det värmde i hjärtat, där kan vi prata om att älska det man håller på med. Sen spelade dom Salem al Fakirs It's true och visade ett bildspel på snyggingarna när de var små och bilder från allt bounce gjort tillsammans och då satt de och torkade tårarna allihopa och många i publiken gjorde nog också det. Jag fick verkligen kämpa för att inte börja gråta.

Känner mig så otroligt inspirerad att dansa nu!

Tack Bounce <3




Blääää

Det snöar idag och det är blä! Och igår fick jag veta att jag förmodligen har glutenintolerans också! Ska ta fler prover för att bekräfta det men om jag känner mig själv och min mage rätt så kommer jag ha det för det är bara den oturen jag har.Kul? NOT! Så idag har jag en blädag, jag ska göra chokladbollar och tröstäta! 


14.48

Nu börjar jag bli liite frisk i alla fall, och det är skönt. Mår inte så dåligt längre nu låter det mest illa eftersom alltsitter i näsan och halsen nu.  Jag låg i sängen och soffan hela dan igår och gjorde absolut ingenting och det verkar ju ha hjälpt lite grann i all fall =)

Ikväll ska jag jobba på TIDA igen, ska ha en streetklass, det var ju ett tag sen jag dansade nån street men de ska säkert gå bra =)

Helgen är helt fullbokad men de skriver jag om imorn!


Pictures













2times

Nu har jag precis kommit in efter min andra joggintur den här våren =O känner mig lite stolt! haha. Det var riktigt skönt faktiskt, det är jättevarmt här i stora staden idag, 10 + och solen skiner inte ens så det var väldigt härligt ute! Nu håller jag på att göra lite lunch, det blir äggröra på hårdbrömacka, mums!
Ikväll ska vi ut och äta med mami och Robban på TGI fridays och det ska bli ännu mer mums! =D Ska bli kul att träffa mamma också, är mer än en månad sen nu =/

Nu ska jag ta och äta lite och läsa lite till i boken så jag når upp till mitt mål den här veckan =P och sen drar vi oss in mot la stada.

Btw, hade c-kändismåndag på stan i måndags såg Kissie och dennisM när jag var på toa och noor el rafai lr vad hon heter på tunnelbanan =O haha.


Shoppingday

Igår blev det shoppingdag för mig och Jonathan, han har ju som sagt växt lite så behövde köpa lite nytt! Ska lägga upp en bild så får ni se vad han fick tag i för fint =) Jag köpte också lite saker, såklart, haha kan inte låta bli! Fick en fin kjol från Zara i påskpresent av J och så köpte jag en fin röd och vitrandig tröja på weekday som är urringad i ryggen, fin fint! Den kommer bli superfin till shorts i sommar =D Det blev 2 nagellack från H&M också.

Jag vill bara tacka Linus Gustavsson som hade min kursbok innan mig och har strukit under och skrivit kommentarer överallt! Tack för hjälpen =D hihi.

Har vart ute och sprungit en liiten sväng idag med =) det var skönt, men väldigt jobbigt! Borde nog försöka göra de lite oftare så jag få upp lite kondition =P



Mina fina nagellack



Så här såg ut på träningen i söndags



Jonathans fynd





Kolla vad jag fick av Hanna och Sofia =D



Påskpresenten jag fick av J



Mina fina blåa naglar =D

Glad Påsk!

Glad påsk allihopa! =D
Idag har jag suttit på balkongen och solat i flera timmar, dock så tog de väldigt dåligt så syns ingenting, haha =P men de var i alla fall helt underbart, drömde mig bort till en strand nånstans långt borta!

Har precis haft påskmiddag utan påskmat med Hanna och Sofia och nu kollar vi på köööörslaget  =D

Imorgon blir de dans heela dan!

Ha en bra påsk allihopa  =D



RSS 2.0